• امروز : چهارشنبه - ۲۴ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 14 May - 2025
کل ارزدیجیتال مدیا: 26499اخبار امروز ارزدیجیتال مدیا: 0

سرخط اخبار ارزدیجیتال مدیا

هماهنگی کدال با صورت‌های مالی جدید بانک‌ها از ۲۳ اردیبهشت قانون جدید پلیس راهور اعلام شد؛ ۳ روز توقیف خودرو برای رانندگی پرخطر صعود طلا در آستانه انتشار داده‌های تورمی آمریکا صرافی توبیت در دبی: پیشگام در ترویج فرهنگ رمزارزها به عنوان حامی رسمی CFN رکوردشکنی تاریخی بورس در سایه مذاکرات سیاسی / شاخص‌کل از مرز ۳.۲ میلیون واحد عبور کرد رشد چشمگیر معاملات صندوق‌های ETF/ سبقت صندوق‌های قابل معامله از سهام در بازار سرمایه بورس کانال جدید تصاحب کرد رکورد تاریخی بورس در سایه اخبار سیاسی / چشم‌انداز مثبت بازار با تمرکز بر سهام کوچک و صنعت پالایشی رهن کامل آپارتمان‌های ۵۰ تا ۶۰ متری در تهران؛ از ۴۰۰ میلیون تا ۳ میلیارد تومان سهم چشمگیر استان تهران از معاملات بازار سرمایه در فروردین ۱۴۰۴ پیشنهاد وزارت نفت برای بازگشت سرمایه نادیده گرفته شد افت شدید طلای جهانی پس از مذاکرات تجاری آمریکا و چین رشد چشمگیر اتریوم پس از به‌روزرسانی موفق ایران خودرو، سایپا را مات کرد / رژه تارا جلوی چشمان شاهین دو خودروی خلاف جهت بازار امروز؛ «اطلس G» ارزان شد، «تارا اتومات V4» گران +جدول قیمت پایان موفقیت‌آمیز یک پذیره‌نویسی دیگر به همت تفارس وزیر راه: تهران تحمل بارگذاری بیشتر مسکونی را ندارد/ تمرکززدایی از پایتخت در دستور کار جدی تازه‌ترین نظرسنجی کیتکو درباره قیمت طلای جهانی در هفته معاملاتی جدید آغاز انتقال سهمیه سوخت به کارت‌های بانکی از مرداد ماه وام مسکن ۱۴۰۴ چقدر خانه می‌خرد؟ بررسی قدرت خرید وام اوراق در بازار مسکن تهران دوره انتظار ۲۷ ساله برای خانه‌دار شدن در کشور بحران آب و فرونشست زمین ؛ تهدیدی برای زیرساخت‌ها، اقتصاد و اجتماع ایران چشم انداز خساپا؛ از بلوک ۴۲ درصدی تا نمودار سهم روایت یک روز پرحاشیه درشورا؛ از نام‌گذاری ایالت‌های آمریکا به نام شهدای ایرانی تا ماجرای بی پایان صندلی‌ها

1

flying bum؛ بزرگ‌ترین هواپیمای جهان با قیمت ۱۷۵ میلیون دلار

  • کد خبر : 184616
  • ۱۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۳
flying bum؛ بزرگ‌ترین هواپیمای جهان با قیمت ۱۷۵ میلیون دلار

ایرلندر ۱۰ بزرگ‌ترین هواپیمای جهان که با نام مستعار flying bum شناخته می‌شود، بالاخره تاریخ اولین پرواز خود را مشخص کرد. این هواپیمای هیبریدی، که ترکیبی از هواپیما و کشتی هوایی است، قرار است تا سال ۲۰۲۹ گردشگران را به مقاصدی مانند اسپانیا و قطب شمال ببرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش روزیاتو، این پروژه تاکنون ۱۴۰ میلیون پوند (تقریباً برابر با ۱۷۵ میلیون دلار) هزینه برداشته و با مشکلاتی از جمله سقوط در اولین مراحل آزمایشی خود مواجه بوده است. اما اکنون شرکت سازنده آن، Hybrid Air Vehicles (HAV)، اعلام کرده که این هواپیمای عظیم در آستانه تولید انبوه قرار دارد.

ویژگی‌های خارق‌العاده «ایرلندر ۱۰»

داخل ایرلندر ۱۰

ایرلندر ۱۰، که ۹۲ متر طول دارد، به عنوان کارآمدترین هواپیمای بزرگ جهان معرفی شده است. این وسیله با هلیوم پر می‌شود و با استفاده از پروانه‌های دیزلی، با سرعت ۱۳۰ کیلومتر بر ساعت در آسمان حرکت می‌کند.

داخل ایرلندر ۱۰

مسافران این کشتی هوایی تجربه‌ای لوکس خواهند داشت؛ اتاق‌های خواب اختصاصی با سرویس بهداشتی، غذاهای عالی و چشم‌اندازهای بی‌نظیری از افق در انتظار آن‌هاست.

اشتغال‌زایی و تأثیر اقتصادی

ایرلندر ۱۰

یک کارخانه در شهر دانکستر انگلستان قرار است سالانه ۲۴ فروند از این وسیله نقلیه غول‌پیکر تولید کند. این پروژه نه تنها ۱۲۰۰ شغل جدید ایجاد می‌کند، بلکه با فروش سالانه ۱.۲ میلیارد پوند (تقریباً معادل ۱.۵ میلیارد دلار) تأثیر قابل‌توجهی بر اقتصاد منطقه خواهد گذاشت.

با وجود برنامه‌های بزرگ، شرکت HAV اعلام کرده که برای رسیدن به نقطه سر به سر، به سرمایه‌ای حدود ۳۰۰ میلیون پوند (تقریباً معادل ۳۷۵ میلیون دلار) در چند سال آینده نیاز دارد. تام گراندی، مدیرعامل این شرکت، اظهار داشت که مرحله نمونه‌سازی تمام شده و اکنون زمان تولید انبوه است.

امنیت و قابلیت‌های ویژه

ایرلندر ۱۰

لقب flying bum (به معنی باسن پرنده) به دلیل طراحی خاص و انتهای برجسته این هواپیما به آن داده شده است. اولین پرواز این هواپیما در سال ۲۰۱۶ در بدفوردشایر انگلستان انجام شد، اما در پرواز دوم، دماغه آن به زمین برخورد کرد و به تعمیرات اساسی نیاز داشت.

سقوط ایرلندر ۱۰

برای افزایش ایمنی، دو کیسه هوای بزرگ به هواپیما اضافه شده که در زمان فرود از کابین خلبان محافظت می‌کنند. این کشتی هوایی قادر است بیش از پنج روز در آسمان بماند و روی انواع سطوح مانند زمین‌های چمن، آسفالت و حتی دریا فرود بیاید.

آینده‌ای سبز برای صنعت هواپیمایی

ایرلندر ۱۰

HAV مدعی است که ایرلندر ۱۰ می‌تواند ۷۵ تا ۹۰ درصد از انتشار گازهای گلخانه‌ای در صنعت هواپیمایی را کاهش دهد. گراندی می‌گوید: «هیچ وسیله دیگری نمی‌تواند به این سرعت چنین تأثیری بگذارد.»

بازگشت سفرهای تجاری با کشتی‌های هوایی

ایرلندر ۱۰

سفرهای تجاری با کشتی‌های هوایی از سال ۱۹۳۷ و پس از حادثه فاجعه‌بار هیندنبورگ که به مرگ ۳۵ نفر انجامید، متوقف شده بود. با این حال، HAV توانسته با بهینه‌سازی و کاهش اندازه هواپیما، هزینه‌ها را کاهش دهد و بازارهای جدیدی را هدف قرار دهد.

۲۲۷۲۲۷

لینک کوتاه : https://arzdigital.media/?p=184616

برچسب ها

کامنت‌های خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ارزدیجیتال مدیا منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.