• امروز : جمعه - ۲۷ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 18 July - 2025
کل ارزدیجیتال مدیا: 27887اخبار امروز ارزدیجیتال مدیا: 25

سرخط اخبار ارزدیجیتال مدیا

تقویت صندوق توسعه بازار با جذب ۳۵ همت منابع از ابتدای تیر گاز بیشتری به بورس انرژی تزریق می‌شود این سوپرسونیک در سکوت پرواز می‌کند! اینترنت ماهواره‌ای به این گوشی چینی آمد! رنگ جنجالی آیفون ۱۷، امضای نسل جدید اپل می‌شود؟ ارتش سوسک‌های نینجا چه ماموریتی دارند؟ پای دلار دوباره لرزید | قیمت دلار و سایر ارزها (جمعه ۲۷ تیر) طلا تسلیم‌‌ ِ دلار شد ! خبر مهم ؛ حقوق تابستانه معلمان و فرهنگیان تایید شد عاشقان خرید طلا بخوانند ؛ سیل طلا در راه است ! واردات گوشت گرم به کشور | قیمت‌ها تغییر می‌کند ؟ سهام‌داران عدالت پولدار شدند رکورد شکنی تاریخی XRP ثبت شد / راه‌اندازی اولین ETF در آمریکا اتریوم یه سقف تاریخی خود نزدیک می شود سیگنال مهم برای بیت کوین/ اولین قانون مرتبط با رمزارزها در آمریکا تصویب شد توپ جام جهانی آن‌قدر بد بود که ناسا وارد میدان شد خبر خوش وزیر رفاه ویژه کارگران | مشکل بزرگتان حل شد وعده خوش به بازنشستگان | حسابتان پر پول می‌شود قیمت طلا امروز تغییر مسیر داد (جمعه ۲۷ تیر ۱۴۰۴) بلاکچین سوفون (Sophon) چیست؟ نقش معادن در عدالت اجتماعی و رونق اقتصادی استان‌ها/ صادرات محصولات معدنی، کلید رونق اقتصاد کلان «گلکسی زد TriFold»، گوشی تاشوی متفاوت سامسونگ تصمیم تازه دولت برای حذف یارانه‌ها هدف بعدی نهنگ‌ها در بازار دوج کوین کجاست؟

0

اتریوم چگونه از تهدیدات کوانتومی جان سالم به در می‌برد؟

  • کد خبر : 190378
  • ۲۴ تیر ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۸
اتریوم  چگونه از تهدیدات کوانتومی جان سالم به در می‌برد؟

بسیاری از دستگاه‌هایی که اکنون به عنوان «رایانه کوانتومی» معرفی می‌شوند، عملاً توانایی اجرای الگوریتم‌های خطرناک برای رمزنگاری را ندارند.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از رمزارز نیوز، ویتالیک بوترین، خالق اتریوم، در اظهارات اخیر خود به تهدید بالقوه رایانش کوانتومی برای امنیت بلاکچین‌ها پرداخت و گفت این خطر هنوز فوری نیست، اما نباید نادیده گرفته شود.

او با استناد به پیش‌بینی‌ها، زمان احتمالی دستیابی به رایانه‌های کوانتومی قدرتمند برای شکستن رمزنگاری‌های فعلی را بین سال‌های ۲۰۳۰ تا ۲۰۳۵ دانست؛ بازه‌ای که با عمر مفید اتریوم و بسیاری از شبکه‌های فعلی همپوشانی دارد و می‌تواند روی آنها تأثیر بگذارد.

بوترین تأکید کرد که بسیاری از دستگاه‌هایی که اکنون به عنوان «رایانه کوانتومی» معرفی می‌شوند، عملاً توانایی اجرای الگوریتم‌های خطرناک برای رمزنگاری را ندارند. معیار اصلی تهدید، توانایی اجرای الگوریتم شور (Shor’s algorithm) در مقیاس بزرگ است و تاکنون پیشرفت چشمگیری در این زمینه رخ نداده است.

او در عین حال به اقدامات پیشگیرانه جامعه اتریوم اشاره کرد؛ از جمله توسعه امضا‌های مقاوم در برابر کوانتوم و برنامه جدید برای تعبیه ماشین مجازی اتریوم مبتنی بر اثبات دانش صفر (zkEVM) در لایه اول طی ۱۲ ماه آینده. این فناوری می‌تواند با استفاده از اثبات‌های مقاوم در برابر حملات کوانتومی، امنیت و مقیاس‌پذیری شبکه را افزایش دهد.

بوترین در نهایت ابراز امیدواری کرد که با روند فعلی پژوهش‌ها، اتریوم فرصت کافی برای مقابله با تهدید‌های کوانتومی را خواهد داشت.

لینک کوتاه : https://arzdigital.media/?p=190378

برچسب ها

کامنت‌های خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ارزدیجیتال مدیا منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.