• امروز : یکشنبه - ۲۱ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 11 May - 2025
کل ارزدیجیتال مدیا: 26471اخبار امروز ارزدیجیتال مدیا: 0

سرخط اخبار ارزدیجیتال مدیا

تدوام انتظار در بازار خودرو؛ عقب‌نشینی شاهین و ساینا در سایه مذاکرات +جدول واکنش منفی بورس به ابهام در مذاکرات هسته‌ای؛بازار در انتظار سیگنال فروش ویژه نهال گردو و بادام گلدانی با باردهی تضمینی ارسال یک روزه به سراسر کشور فروشگاه آنلاین دیجی‌شهر؛ خرید اقساطی مقرون‌ به‌صرفه و شفاف حرکت خلاف جهت صندوق‌های طلا و بورس/ حباب طلا منفی شد؛ دلار در محدوده رنج هشدار مهم عضو شورای شهر تهران؛شهرداری می خواهد چک سفید امضا بگیرد آینده‌ای خاکستری اسکانس سبز؛ افول آرام یا سقوط ناگهانی دلار؟ به دنبال میانبری برای موفقیت در کنکور ریاضی ۱۴۰۴ هستید؟ ایران خودرو ترسید / غولی که در خودروسازی کشور پنهان شده، بیدار می شود؟ تفارس در بازار دوم فرابورس درج شد بررسی ۳ سیاست کلیدی مسکن در جلسه کارگروه مجمع تشخیص مصلحت پای خودرو به بورس کالا باز می‌شود؟ سود سهام ۳۵۰ هزار سهام‌دار پرداخت شد نوسان تولید صنایع بورسی در فروردین ۱۴۰۴؛ رشد در فلزات و خودرو، افت در شیمیایی و نفتی تصویب ممنوعیت توسعه خودرومحور و نوسازی حمل‌ونقل عمومی در تهران رکوردشکنی ETF شرکت بلک‌راک هم‌زمان با قدرت‌نمایی بیت‌کوین واکنش بازارها به دور چهارم مذاکره ایران و آمریکا نوسانات اندک در بازار خودرو؛ زیر سایه انتظار برای مذاکرات +جدول قیمت سازمان بورس از نقش منفعل به تنظیم‌گر فعال تغییر مسیر داد حمایت از شرکت‌های بورسی در استان‌ها تقویت می‌شود / منافع بورس، منافع عمومی است سخنگوی دولت: صنعت نفت، موتور محرک اقتصاد کشور است چهار وعده شهرداری برای فضای سبز از قاچاق تا کم‌اظهاری؛ بازار لوازم یدکی در دستان غیررسمی‌ها سیلاب خودرویی در شانگهای ۲۰۲۵

0

واتساپ هک شد؛ کاربران ۲۴ کشور قربانی حمله بزرگ سایبری

  • کد خبر : 184920
  • ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۴
واتساپ هک شد؛ کاربران ۲۴ کشور قربانی حمله بزرگ سایبری

باز هم خبری جدید از هک شدن واتساپ منتشر شده و اینطور که پیداست، تعدادی از خبرنگاران مستقر در ۲۴ کشور هدف حمله سایبری بوده‌اند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش گجت‌نیوز، یکی از پرکاربردترین پیام‌رسان‌های فعال در سراسر جهان که به تازگی در ایران هم از فیلترینگ خارج شد، واتساپ نام دارد. امنیت واتساپ همواره بحث داغ دنیای فناوری بوده و این بار شاهد ایجاد حفره امنیتی دیگری در آن هستیم. پیام رسان واتساپ اعلام کرد که ده‌ها کاربر آن که در میان آن‌ها روزنامه‌نگاران و فعالان مدنی دیده می‌شوند، توسط جاسوس‌افزار اسرائیلی پاراگون سولوشنز هدف حمله سایبری قرار گرفته‌اند.

حمله سایبری به واتساپ و هک از سوی پاراگون

بر اساس اعلام رسمی بی‌بی‌سی، یکی از مسئولان واتساپ در روز جمعه اظهار داشت به دنبال هک گروهی از کاربران توسط پاراگون، نامه‌ای از سوی واتساپ ارسال و در نامه از شرکت موردنظر درخواست متوقف کردن حمله‌های مشابه مطرح شده است.

واتساپ خاطر نشان کرد که این شرکت برای حفظ حریم خصوصی و برقراری ارتباط امن میان کاربران از هیچ تلاشی، چشم‌پوشی نمی‌کند. هنوز خبری از شرکت پاراگون نبوده و در این رابطه اظهار نظری نکرده است.

از طرف دیگر مسئولان واتساپ اعلام کرده‌اند که این تلاش معطوف به هک کردن ۹۰ کاربر بوده و به صورت کامل، شناسایی شده است. هنوز پیام رسان واتساپ جزئیات بیشتری را درباره لیست هدف شرکت پاراگون، ارائه نکرده است، اما به نظر می‌رسد آن‌ها در بیشتر از ۲۴ کشور مستقر بوده‌اند که شامل کشورهای اروپایی می‌شود.

واتساپ هک شد؛ کاربران ۲۴ کشور قربانی حمله بزرگ سایبری

یکی از نکات مهم در این حمله سایبری را باید ارسال اسناد الکترونیکی آلوده‌ای دانست که بدون برقرار کردن تعامل از سوی کاربران موجب آلوده کردن دستگاه آن‌ها شده است؛ این روش که به عنوان حمله سایبری بدون نیاز به کلیک کردن شناخته می‌شود، ماهیت مخفی دارد و از خطرناک‌ترین نوع حمله‌های سایبری به حساب می‌آید.

همانطور که می‌دانید، گاهی هرزنامه و پیام‌های حاوی لینک ارسال می‌شود که ما را ترغیب به داشتن واکنش یا کلیک کردن خواهد کرد، اما در این حمله بدون نیاز به کلیک کردن، هک و ویروسی شدن انجام می‌شود.

واتساپ به صورت رسمی اعلام کرده است که شرکت تلاش‌ها را مختل کرده و کاربران هدف را به گروه ناظر بر اینترنت سیتیزن لب واقع در کانادا ارجاع داده است. هنوز مشخص نیست که واتساپ چگونه شرکت پاراگون را به عنوان عامل حمله شناسایی کرده است.

پژوهشگر سیتیزن لب با نام جان اسکات-ریلترن اظهار داشت که این کشف نشان می‌دهد هنوز جاسوس‌افزارها در حال گسترش هستند و همان الگوهای مشکل‌آفرین گذشته در حال تکرار است.

فروشندگان جاسوس‌افزارهایی مانند پاراگون، نرم افزارهای پیشرفته نظارتی را به مشتریان دولتی فروخته و خدمات خود را به عنوان یک ابزار حیاتی در زمینه مبارزه با جرم و حفاظت از امنیت ملی معرفی می‌کنند، اما همواره از این روش برای دستیابی به اطلاعات حساس و هک کردن کاربران استفاده خواهند کرد. به نظر می‌رسد ابزارهای امنیتی به خودی خود می‌توانند علت اصلی هک‌ها به حساب آیند.

جالب است بدانید چنین بدافزارهایی در دستگاه‌های بیشتر از ۵۰ مقام رسمی ایالات متحده آمریکا هم کشف شده که به نگرانی‌ها درباره گسترش کنترل نشده فناوری، دامن زده است.

۲۲۷۲۲۷

لینک کوتاه : https://arzdigital.media/?p=184920

برچسب ها

کامنت‌های خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ارزدیجیتال مدیا منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.