• امروز : چهارشنبه - ۱ مرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 23 July - 2025
کل ارزدیجیتال مدیا: 28115اخبار امروز ارزدیجیتال مدیا: 1

سرخط اخبار ارزدیجیتال مدیا

ارزش سهام عدالت ۵۳۲ هزار تومانی امروز سه‌شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴+ جدول پرچمدار گوگل، چشم‌ها را به خود خیره کرد ذخایر نفت‌گاز نیروگاه‌ها ۷۲ درصد بیشتر از سال گذشته است تولید نفت عربستان در مسیر صعود بازنشستگان نگران نباشند؛ مهلت حذف و اضافه بیمه تکمیلی تمدید شد تکلیف نهایی حقوق تیرماه بازنشستگان رسماً مشخص شد آقای رئیس آماده تصمیم‌های سخت باشد خبر رسمی درباره برنج و روغن اعلام شد (۳۱ تیر) ارزش سهام عدالت ۵۰۰ هزار تومانی ها اعلام شد (۳۱ تیر) نحوه فعالیت بازار ارز فردا ۳۱ تیر اعلام شد پرداخت وام با پشتوانه رمز ارزها! راه‌اندازی بازار ابزار‌های مالی مبتنی بر رمز دارایی‌ها در بورس رکوردشکنی تاریخی سولانا / مقاومت ۲۰۰ دلاری می‌شکند؟ چرا ایلان ماسک بیت‌کوین های اسپیس ایکس را فروخت؟ سیاست‌های پنهان بانک مرکزی ژاپن/ جرقه رالی بزرگ بیت‌کوین! بیت‌کوین به ۲۰۰ هزار دلار خواهد رسید؟/ چشم‌انداز BTC تا پایان ۲۰۲۵ با ساختار اداری فاسد و بی‌اعتماد نمی‌توان انتظار جذب سرمایه داشت سقوط آزاد تولید خودرو در ۱۴۰۴؛ صنعت خودرو در لبه پرتگاه رمز ارز در بورس عرضه می‌شود بانک آمریکایی جی‌پی مورگان ارائه وام با پشتوانه بیت‌ کوین و اتریوم را بررسی می‌کند دروغ دولت السالوادور درباره خرید بیت کوین فاش شد! شرکت اسپیس ایکس ایلان ماسک ۱,۳۰۸ بیت کوین را پس از ۳ سال انتقال داد پیتر شیف: من هیچکدام را نمیخرم، اما اتریوم بفروشید و بیت کوین بخرید! بیش از ۶.۲ میلیون اتریوم به ارزش ۲۳ میلیارد دلار برای همیشه از دست رفته است

3

پهپادی که مخصوص بمب اتمی ساخته شد / عکس

  • کد خبر : 183922
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۵
پهپادی که مخصوص بمب اتمی ساخته شد / عکس

نظارت بر آزمایش بمب اتمی در بیکینی آتول در سال ۱۹۴۶ به هواگردهای بدون سرنشین کنترل از راه دور سپرده شد که برای اجرای این ماموریت گزینه ایده‌آلی بودند.

به گزارش خبرآنلاین، در جولای سال ۱۹۴۶، آمریکا در ماموریتی که “عملیات چهارراه” نام داشت، دو بمب هسته‌ای را در بیکینی آتول منفجر کرد. اولین بمب هسته‌ای در هوا منفجر شد و دومی در زیر آب و البته با خطرات زیادی نیز همراه بود. این دو عملیات، اولین آزمایش‌های تسلیحات هسته‌ای از زمان آزمایش پروژه ترینیتی در منهتن در جولای سال ۱۹۴۵و اولین انفجار پس از ویرانی ناگازاکی در آگوست سال ۱۹۴۵ به شمار می‌رفت و برای انجام آن یک گروه ضربت با بیش از ۴۲ هزار پرسنل، ۲۵۰ کشتی و ۱۵۰ هواپیما مشارکت داشتند و تست‌ها را تنظیم، اجرا، مشاهده، ضبط و آنالیز می‌کردند.

اما در شرایطی که انفجار و تشعشعات آن برای انسان بسیار خطرناک است، چطور می‌توان یک آزمایش هسته‌ای را مشاهده کرد؟ جواب سوال، استفاده از هواپیمای بدون سرنشین بود.

تصاویر خبری ارائه شده از این آزمایش، به تصویری از یک هواپیمای جنگنده تک موتوره که از میان ابر قارچ رادیواکتیو عبور کرده بود، خلاصه می‌شد؛ اما این هواپیما، یک هواپیمای معمولی نبود؛ بلکه یک هواپیمای بدون خلبان بود و لازم به ذکر است که تنها هواپیمایی نبود که در جریان این آزمایشات مورد استفاده قرار گرفت.

Screenshot_2023-10-17-10-44-40-608_com.mi.globalbrowser.jpg

در آن زمان ناوگانی از هواپیماهای بدون خلبان Grumman Hellcats و Boeing B-۱۷ Flying Fortresses مشغول انجام ماموریت بودند. به این هواپیماهای جنگی جدید، مجموعه‌ای از ابزارهایی که به‌صورت رادیویی کنترل می‌شدند اضافه شده بود و هواپیماهای B۱۷ به دوربین‌های تلویزیونی پهپادی نیز مجهز بود که به خلبان این امکان را می‌داد تا هواپیما را از یک هواپیمای کنترل در نزدیک و یا از یک کامیون روی زمین به پرواز در بیاورد.

بمب‌ها و تفنگ‌ها جای خود را به ابزارهایی مثل اسکوپ هوا و کیسه‌های جمع‌آوری، جعبه‌های فیلتر، شمارشگرهای گایگر، دوربین‌هایی با قابلیت کنترل رادیویی، تله‌مترها و ابزارهای ضبط الکترونیکی داده بودند تا بدین ترتیب کارشناسان بتوانند میزان رادیواکتیویته ابر قارچی و تاثیر انفجار بر روی خود هواپیما را اندازه‌گیری کنند.

در اولین آزمایش عمومی، هواپیمای بدون خلبان باید خطرناک‌ترین پرواز را انجام می‌داد و می‌بایست از میان ابر قارچی ایجاد شده در اثر انفجار هسته‌ای عبور می‌کرد.

Screenshot_2023-10-17-10-44-49-437_com.mi.globalbrowser.jpg

اولین سلاح پرنده بی‌سرنشین

نیکلا تسلا، دانشمند سرشناس و اچ جی ولز، پیشگام داستان‌های علمی تخیلی، قبل از جنگ جهانی اول، سلاح‌های پرنده با قابلیت کنترل رادیویی را تصور و طراحی کرده بودند.

در سال ۱۹۱۷ و زمانی که بریتانیا اولین هواپیمای بدون خلبان را به پرواز در آورد، تصورات آنها یک گام به واقعیت نزدیک‌تر شد. این هواپیما که “هدف هوایی” نام گرفته بود، یک هواپیمای آزمایشی شبیه به حشره و با کنترل رادیویی بود که توسط دی هاویلند هواپیماساز مشهور طراحی شده بود. لازم به ذکر است که آمریکایی‌ها هم یک سال بعد، یک اژدر هوایی به نام “Kettering Bug” را مورد آزمایش قرار دادند. وسیله‌ای شبیه به دو هواپیما که با استفاده از یک ژیروسکوپ به سمت اهدافی تا ۱۲۱ کیلومتری به پرواز در می‌آمد.

در پانزدهم سپتامبر ۱۹۲۴ بود که برای اولین بار در تاریخ آمریکا، یک هواپیما با کنترل از راه دور به پرواز در آمد و مانور داد و بدون آنکه یک نیروی انسانی و خلبان در آن مستقر باشد، به سلامت فرود آمد. یازده سال بعد، انگلیسی‌ها، DH.۸۲B Queen Bee را براساس هواپیمای آموزشی Tiger Moth و با استفاده از شیوه کنترل از راه دور به پرواز در آوردند که این در واقع یک هواپیمای Tiger Moth بدون خلبان بود و بیش از ۴۰۰ تا از این هواپیماها تا سال ۱۹۴۳ ساخته شد.

Screenshot_2023-10-17-10-44-28-245_com.mi.globalbrowser.jpg

نیروی هوایی ارتش آمریکا (USAAF) و نیروی دریایی این کشور، با الهام گرفتن از موفقیت بریتانیایی‌ها، هواپیماهای بدون سرنشین هدف را توسعه دادند: نیروی هوایی از هواپیماهای کوچکتری بهره برد و نیروی دریایی به سراغ جنگنده‌های دوباله و منسوخ شده بوئینگ رفت. در جنگ جهانی دوم، آنها این ایده را در بمب‌افکن‌های بزرگ و چند موتوره و همچنین پهپادهای کوچک تهاجمی نیز به کار گرفتند.

۵۸۵۸

لینک کوتاه : https://arzdigital.media/?p=183922

برچسب ها

کامنت‌های خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ارزدیجیتال مدیا منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.