• امروز : یکشنبه - ۵ مرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 27 July - 2025
کل ارزدیجیتال مدیا: 28321اخبار امروز ارزدیجیتال مدیا: 25

سرخط اخبار ارزدیجیتال مدیا

استقبال سهام‌داران از عرضه اوراق تبعی همیار مدیر ارشد بیت‌وایز: چرخه ۴ ساله بازار ارزهای دیجیتال به پایان رسیده است این ویژگی را نه آیفون ۱۶ دارد، نه سامسونگ S25 / خط و نشان کشیدن گوشی پرچمدار چینی برای بزرگان بازار مرداد ۱۴۰۴ حسابی خاص شد؛ واریزی‌های ویژه برای دهک‌های ۱ تا ۹ قالیباف شخصاً دستور واریز یارانه معیشتی را صادر کرد نرخ طلا ۱۸ عیار امروز ریخت | آخرین قیمت‌ها را ببینید + جدول حذف گسترده یارانه‌ها در مرداد ۱۴۰۴ قطعی شد مالیات بر ارزش افزوده برای این محصولات حذف شد + فهرست کامل کلید شکوفایی اقتصاد ایران پیدا شد کاهش قیمت دلار در بازار آزاد؛ عقب‌نشینی نرخ در معاملات امروز + جدول قیمت بیت کوین امروز یکشنبه ۵ مرداد ماه ۱۴۰۴ قیمت تتر امروز یکشنبه ۵ مردادماه ۱۴۰۳ قیمت اتریوم امروز یکشنبه ۵ مردادماه ۱۴۰۴ قیمت ارز‌های دیجیتال امروز یکشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۴ تحلیل تکنیکال هایپر لیکویید (HYPE)؛ آیا روند صعودی ادامه دارد؟ بهترین رمزارزهای هوش مصنوعی برای سرمایه‌گذاری در مرداد ماه ۱۴۰۴ مبلغ جدید حق بیمه تامین اجتماعی اعلام شد | چطور بدون شغل رسمی بازنشسته شویم؟ بازارها وارد فاز بحرانی شدند | از وام‌های میلیاردی تا بیمه‌های پرحاشیه در آخرین هفته جولای مراقب این سه ۳ آلت‌کوین محبوب باشید!+ نمودار نقشه آمریکا برای رمزارز ایرانی‌ها/ آیا تتر دیگر امن نیست؟ هدیه ۴۰۰ ساله امپراتور چین به ایران + عکس آخرین ارزش سهام عدالت؛ امروز شنبه ۴ مرداد ۱۴۰۴+ جدول فروش ۴۷۱ هزار میلیارد تومانی صنایع بورسی در خرداد ماه خبر مهم برای سرمایه‌گذاران در بورس

2

بیل گیتس به بزرگترین پشیمانی زندگی خود اعتراف کرد

  • کد خبر : 182670
  • ۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۴
بیل گیتس به بزرگترین پشیمانی زندگی خود اعتراف کرد

علت شکست کمپانی مایکروسافت در دنیای گوشی های موبایل مشخص شد. بیل گیتس به اشتباه مدیریتی و محاسباتی خود اعتراف کرد.

به گزار خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش گجت‌نیوز، به تازگی بیل گیتس به عنوان یکی از بنیان‌گذاران کمپانی مایکروسافت از اشتباه محاسباتی و مدیریتی خود صبحت کرده و از ضرر ۴۰۰ میلیارد دلاری پرده برداشته است. بیل در یک رویداد به میزبانی شرکت سرمایه‌گذاری Village Global سخنرانی کرده و به وضوح درباره شکست سنگین مایکروسافت در حفظ جایگاه خود در بازار سیستم عامل‌های موبایل صحبت کرد. این شکست باعث شد تا اندروید بتواند جایگاه دوم سیستم عامل را برای گوشی‌های هوشمند به غیر از اپل به دست آورد.

اعتراف بیل گیتس به شکست در دنیای موبایل

گیتس در سخنرانی خود اظهار داشت که دنیای نرم افزار، علی‌الخصوص برای پلتفرم‌ها، بازارهایی هستند که می‌توانند پیروزی هر شرکتی را تضمین کنند. بزرگ‌ترین اشتباه مدیریتی من باعث شد تا مایکروسافت نتواند جایگاه کنونی اندروید گوگل را به دست آورد؛ این پیروزی می‌توانست یک عنوان طبیعی برای مایکروسافت باشد. گیتس در یک محاسبه ساده بیان کرد که اگر مایکروسافت جایگاه دوم را در فضای سیستم عامل‌های موبایل به دست می‌آورد، می‌توانست سهم ۴۰۰ میلیارد دلاری را از این سفره جدید به دست آورد. آیفون شرکت اپل در ژوئن سال ۲۰۰۷ میلادی معرفی شد و به دنبال آن دستگاه‌های مجهز به اندروید در سپتامبر سال ۲۰۰۸ میلادی روانه بازار شدند. ورود مایکروسافت به عرضه گوشی‌های هوشند مانند ویندوز فون ۷ بسیار دیرتر و در اکتبر سال ۲۰۱۰ میلادی بود. در آن زمان، بازار سیستم عامل تلفن همراه در اختیار اپل و اندروید گوگل قرار گرفته بود؛ اندروید و iOS با یکدیگر ۹۹.۹ درصد از سهم بازار را به خود اختصاص داده بودند.

اعتراف بیل گیتس به شکست در دنیای موبایل

بیل گیتس مدعی است دیر رسیدن به بازی باعث شکست مایکروسافت در دنیای موبایل شد. بیل اظهار داشت اگر با نصف اپلیکیشن‌ها یا ۹۰ درصد برنامه‌ها در این بخش قرار داشته باشید، قطعا در مسیر نابودی قرار دارید. اشتباه مایکروسافت در زمینه موبایل به شدت با تسلط آن در بازار کامپیوترهای شخصی در تضاد است. سیستم عامل ویندوز کمپانی مایکروسافت در دهه ۱۹۹۰ میلادی، شگفتی‌ساز شد و سنگ بنای ارزش ۳ تریلیون دلاری آن باقی مانده است. با این حال بیل گیتس هنوز در حسرت از دست دادن جایگاه شرکت مایکروسافت در دنیای موبایل است. یکی از بنیان‌گذاران اندروید با نام ریچ ماینر نسبت به اظهارهای بیل گیتس واکنش نشان داده است. او در پلتفرم X اظهار داشت که من به معنای واقعی کلمه به ایجاد و توسعه اندروید کمک کردم تا مایکروسافت نتواند دنیای گوشی را مانند رایانه‌های شخصی را به عنوان یک نوآوری بسته کنترل کند. بنابراین شنیدن صدای ناله بیل گیتس درباره از دست دادن دنیای موبایل برای من نشاط‌آور است. تسلط مایکروسافت در بازار رایانه‌های شخصی به علت دلسرد کردن هرگونه امکان رقابت یا نوآوری مورد انتقاد قرار دارد. در مقابل، اندروید متن باز بوده و به عنوان جایگزینی برای اکوسیستم‌های اختصاصی همانند اکوسیستم مایکروسافت و اپل طراحی و توسعه پیدا کرده است.

۲۲۷۲۲۷

لینک کوتاه : https://arzdigital.media/?p=182670

برچسب ها

کامنت‌های خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ارزدیجیتال مدیا منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.