• امروز : چهارشنبه - ۲۴ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 14 May - 2025
کل ارزدیجیتال مدیا: 26515اخبار امروز ارزدیجیتال مدیا: 16

سرخط اخبار ارزدیجیتال مدیا

وزیر صمت: تغییرات قیمتی در بازار خودرو امری طبیعی است بازار سرمایه مثبت ماند دردسر تازه مستأجران؛ خدمات بانکی فقط با ثبت در سامانه املاک علت تأخیر در پرواز هواپیماهای تازه وارد به ایران سناریوهای صعود و نزول قیمت طلا در هفته‌های آینده/ آیا بازار آماده یک شوک قیمتی است؟ امکان رفع تعهد صادراتی صادرکنندگان با بازگشت عین ارز تغییرات اندک قیمت‌ در بازار خودرو +جدول قیمت رشد ۲۴ درصدی فروش شرکت‌های بورسی در سال ۱۴۰۳ / «شپنا» در صدر پرفروش‌ها مجوز بزرگترین تامین مالی بازار سرمایه صادر شد لزوم تسهیل ایجاد شرکت‌های پروژه برای تحقق شعار سال / انتقاد طغیانی از تعلل دستگاه‌ها در جذب سرمایه برای تولید رشد تاریخی بورس با تداوم مذاکرات ایران و آمریکا / ورود بالای پول به معاملات خرد بازار سرمایه واکنش صعودی بورس به تداوم مذاکرات؛ ورود بی‌سابقه نقدینگی به بازار گروه مالی هلدینگ خلیج فارس، مجوز گرفت ورود تعاونی‌ها به بورس در آستانه عملیاتی شدن / تأکید بر نقش بازار سرمایه در تأمین مالی بنگاه‌ها اهرمی نارنج و سرو در صدر بازدهی سه‌ماهه صندوق‌های سهامی زمان آزمون‌های گواهینامه‌های حرفه‌ای بازار سرمایه اعلام شد هماهنگی کدال با صورت‌های مالی جدید بانک‌ها از ۲۳ اردیبهشت قانون جدید پلیس راهور اعلام شد؛ ۳ روز توقیف خودرو برای رانندگی پرخطر صعود طلا در آستانه انتشار داده‌های تورمی آمریکا صرافی توبیت در دبی: پیشگام در ترویج فرهنگ رمزارزها به عنوان حامی رسمی CFN رکوردشکنی تاریخی بورس در سایه مذاکرات سیاسی / شاخص‌کل از مرز ۳.۲ میلیون واحد عبور کرد رشد چشمگیر معاملات صندوق‌های ETF/ سبقت صندوق‌های قابل معامله از سهام در بازار سرمایه بورس کانال جدید تصاحب کرد رکورد تاریخی بورس در سایه اخبار سیاسی / چشم‌انداز مثبت بازار با تمرکز بر سهام کوچک و صنعت پالایشی

0

سهم آهن اسفنجی در سبد «ومعادن» بزرگ‌تر می‌شود

  • کد خبر : 182147
  • ۲۱ دی ۱۴۰۳ - ۳:۲۳
سهم آهن اسفنجی در سبد «ومعادن» بزرگ‌تر می‌شود

بر اساس اطلاعات منتشر شده، تا پایان شهریور ماه سال جاری پروژه آهن اسفنجی فولاد اقلید پارس بالغ بر ۱۱ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و با توجه به سرعت اجرای پروژه، پیش بینی شده تا اواخر تیر ماه سال آینده به بهره برداری برسد و محصولات این شرکت نیز به سبد «ومعادن» افزوده شود.

به گزارش اقتصادآنلاین، شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات خود را به عنوان یکی از بزرگترین و مطرح‌ترین هلدینگ‌ها در حوزه معدن و صنعت معرفی کرده و هر ساله طرح‌ها و پروژه‌های جدیدی را درون خود تعریف می‌کند؛ اجرا و عملیاتی کردن پروژه‌هایی که کار هر کسی نیست و نیاز به توان و تجربه و سرمایه بالایی دارد.

همین توانایی سبب شده که در تعریف طرح‌های پیشران پیشرفت اقتصادی ایران یکی از گزینه‌های تصمیم گیرندگان برای اجرای طرح‌ها باشد و حضور فعالی در طرح‌های پیشران داشته باشد.

این هلدینگ در تمام زنجیره فولاد حضور دارد و با راه اندازی کارخانه‌های جدید و انجام طرح‌های توسعه، سهم خود را در این حوزه در حال افزایش دادن است.

یکی از پروژه‌های در دست اجرا، پروژه احیای مستقیم در قالب شرکت فولاد اقلید پارس به ظرفیت ۱.۲ میلیون تن در سال است که شرکت توسعه معادن و فلزات با همکاری دیگر بزرگان صنعت اجرای این طرح را به عهده گرفته‌اند.

یکی از نقاط قوت «ومعادن» که سبب شده طرح‌ها و پروژه‌ها در زمان‌بندی پیش بینی شده پیش رود و کمتر درگیر زمان شوند، سهامداری مشترک با دیگر بزرگان صنعت همچون شرکت معدنی و صنعتی چادرملو است. همکاری با بزرگان در اجرای طرح‌های بزرگ عاملی شده تا این مجموعه در صدر فهرست سرمایه‌گذاری‌ها باشد و همکاری با این شرکت برای سایر شرکت‌ها جذابیت بالایی داشته باشد.

حال سوال این است که چرا شرکت توسعه معادن و فلزات در پروژه آهن اسفنجی سرمایه‌گذاری کرده و این بخش از زنجیره فولاد چه مزیتی دارد؟!

بررسی تقاضای آهن اسفنجی بیانگر وجود بستر مناسب برای تولید و فروش این محصول است. در سال ۲۰۲۳ بالغ بر ۱۳۵ میلیون تن آهن اسفنجی در دنیا تولید شد که در مقایسه با سال ۲۰۲۲ رشد ۷.۴ درصدی را نشان می‌دهد. هند و ایران با اختلاف چشمگیر از دیگر کشورها بیش‌ترین آهن اسفنجی جهان را در سال ۲۰۲۳ تولید کردند. در این سال ایران ۳۳.۴ میلیون تن تولید این محصول داشته و نسبت به سال قبل از آن ۱.۷ درصد افزایش داشت.

علاوه بر این، بر اساس پیش‌بینی‌های انجام‌ شده در طرح جامع فولاد هم‌زمان با توسعه اقتصادی کشور و افزایش جمعیت تقاضا برای محصولات نهایی فولاد کشور در افق ۱۴۰۴ افزایش خواهد یافت و کشور ایران با تولید ۴۶ میلیون تن آهن اسفنجی و ۵۵ میلیون تن فولاد خام و صادرات ۱۲ میلیون تن به ترتیب سهمی‌معادل ۳.۵ درصد از تولید جهانی و ۲ درصد از تجارت جهانی را به خود اختصاص خواهد داد.

بنابراین، راه اندازی شرکت فولاد اقلید پارس با ظرفیت اسمی‌تولید ۱.۲ میلیون تن آهن اسفنجی از مزیت رقابتی بالایی برخوردار است و امتیاز ویژه‌ای برای صاحبان سهام آن ایجاد می‌کند. این نکته را نیز باید مورد توجه قرار داد که با وجود واحدهای ذوب و نیز با توجه به تقاضای رو به رشد آهن اسفنجی بر مبنای طرح‌های توسعه‌ای فولادسازی به‌عنوان مصرف‌کننده آهن اسفنجی، محصول این طرح با کمترین هزینه بازاریابی و بدون نگرانی جهت فروش محصول و با نرخ قابل قبول، به فروش خواهد رسید.

با تغییرات مدیریتی در شرکت فولاد اقلید پارس سرعت پیشرفت پروژه بیشتر از قبل شد و ضمن افتتاح جاده اختصاصی پروژه احیا مستقیم اقلید به طول هفت کیلومتر، تجهیزات و سازه‌های ریفرمر، سازه کوره و تجهیزات ارتینگ از جمله سازه‌های حجیمی‌است که در این مدت خریداری و وارد سایت کارگاهی پروژه شده است.

افتتاح خط لوله انتقال پساب شهری به طول ۱۰ کیلومتر و همچنین مخازن ۵۰۰ مترمکعبی و ۱۰ هزار مترمکعبی، از جمله دیگر پیشرفت‌هایی است که در چند وقت اخیر اتفاق افتاده است.

بر اساس اطلاعات منتشر شده، تا پایان شهریور ماه سال جاری پروژه آهن اسفنجی فولاد اقلید پارس بالغ بر ۱۱ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و با توجه به سرعت اجرای پروژه، پیش بینی شده تا اواخر تیر ماه سال آینده به بهره برداری برسد و محصولات این شرکت نیز به سبد «ومعادن» افزوده شود. بدین ترتیب، وزن آهن اسفنجی در زنجیره تولیدات این هلدینگ با توجه مزیت‌هایی که پیش‌تر گفته شد بیشتر می‌شود و حاشیه سود بالایی از سرمایه گذاری‌ها حاصل خواهد شد که نفع آن به سهامداران شرکت نیز خواهد رسید.

لینک کوتاه : https://arzdigital.media/?p=182147

برچسب ها

کامنت‌های خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ارزدیجیتال مدیا منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.