• امروز : چهارشنبه - ۱ مرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 23 July - 2025
کل ارزدیجیتال مدیا: 28136اخبار امروز ارزدیجیتال مدیا: 22

سرخط اخبار ارزدیجیتال مدیا

قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون امروز چهارشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۴/ پرچمدار سامسونگ، ۱۰۴ میلیون تومان بورس کالای ایران و رمزدارایی‌ها/ آغاز عصر جدید سرمایه‌گذاری! شاخص سودآوری هولدرهای بلندمدت بیت کوین به بالاترین سطح ۲۰۲۵ رسید وزیر انرژی آمریکا: تحریم نفت روسیه کاملا محتمل است یک خانواده ایرانی برای زنده ماندن چقدر باید بپردازد؟ بانک مرکزی باید فوراً ثبات ایجاد کند فوری؛ وزیر دولت حکم افزایش مبلغ یارانه معیشتی را صادر کرد قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱ مرداد اعلام شد + جدول مستمری بازنشستگان با نام خانوادگی «میم» و «نون» واریز شد این توصیه مهم در باره بیت کوین را جدی بگیرید قیمت بیت کوین امروز چهارشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۳ قیمت اتریوم امروز چهارشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۴ قیمت تتر امروز چهارشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۴ قیمت ارز‌های دیجیتال امروز چهارشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۴ گلس نود چیست؟ آموزش ثبت نام و کار با Glassnode حد ضرر و حد سود چیست؟ آموزش تنظیم استاپ لاس و تیک ‌پروفیت جهش ۴۰ درصدی دوج کوین؛ آیا مقاومت ۰.۲۸ دلار شکسته می‌شود؟ ۳۱ تیر تحلیل آوه (AAVE): آیا موج صعودی بزرگ در راه است؟ (۳۱ تیر) تحلیل یونی سواپ (UNI)؛ روند صعودی ادامه دارد یا اصلاح در راه است؟ تحلیل تکنیکال کاردانو (ADA)؛ رشد ۶۰ درصدی قیمت کاردانو در یک ماه! | ۳۱ تیر تحلیل تکنیکال و فاندامنتال کرو دائو (CRV): آیا رشد ۱۰۰ درصدی ادامه‌دار است؟ (۳۱ تیر) ارزش سهام عدالت ۵۳۲ هزار تومانی امروز سه‌شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴+ جدول پرچمدار گوگل، چشم‌ها را به خود خیره کرد ذخایر نفت‌گاز نیروگاه‌ها ۷۲ درصد بیشتر از سال گذشته است

1

خدمتکاران تازه‌نفس بن‌سلمان

  • کد خبر : 180133
  • ۰۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۶
خدمتکاران تازه‌نفس بن‌سلمان

عربستان قصد دارد در پروژه‌های نئوم از ربات‌های پیشرفته به جای کارگر انسانی استفاده کند. پروژه شهر رویایی نئوم با هزینه ۱.۵ تریلیون دلاری در حال ساخت است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش گجت‌نیوز، عربستان سعودی در تلاش است تا با اجرای پروژه‌های ساختمانی عظیم و بلندپروازانه، چهره صحرای خود را متحول کند و برای تسریع در این روند و افزایش بهره‌وری، این کشور به سراغ استفاده از ربات‌های پیشرفته رفته است.

همان‌طور که می‌دانید، پروژه نئوم یکی از مهم‌ترین طرح‌های عربستان سعودی است که هدف آن تبدیل اقتصاد این کشور از نفت‌محور به گردشگری‌محور است. این تغییر جهت به دلیل کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی در آینده اجتناب‌ناپذیر است.

عربستان به جای کارگر انسانی، ربات‌های پیشرفته را استخدام می‌کند

برخی از شاخص‌ترین پروژه‌های نئوم شامل مگاسیتی Line و برج‌های دوقلوی Epicon هستند. ساخت این سازه‌های عظیم به مواد و نیروی کار بسیار زیادی نیاز دارد. به همین دلیل، عربستان تصمیم گرفته است با اتکا بر ربات‌های پیشرفته، میزان نیاز به مواد و نیروی انسانی را کاهش دهد.

صندوق سرمایه‌گذاری استراتژیک نئوم (NIF)، بازوی سرمایه‌گذاری این پروژه عظیم، به تازگی سرمایه‌گذاری قابل توجهی در شرکت GMT Robotics اروپا انجام داده است.

هنوز اطلاعات دقیقی درباره نوع ربات‌های مورد استفاده در این سرمایه‌گذاری و نحوه عملکرد دقیق آن‌ها منتشر نشده است، اما مشخص شده که تمرکز اصلی روی تولید میلگرد خواهد بود؛ محصولی که نقش بسیار مهمی در صنعت ساختمان‌سازی دارد. این تمرکز کاملا منطقی به نظر می‌رسد، چرا که پروژه نئوم در حال حاضر حدود ۲۰ درصد از تولید فولاد جهان را مصرف می‌کند.

اولریش دایچمن (Ulrich Deichmann)، مدیرعامل شرکت GMT Robotics، در این باره می‌گوید:بعد از ۳۰ سال فعالیت در صنعت میلگرد، دیدن این که ربات و اتوماسیون به طور گسترده پذیرفته شده و برای بهبود فرآیند تولید میلگرد استفاده می‌شود، بسیار هیجان‌انگیز است. ما بسیار خوشحالیم که می‌توانیم در بلندپروازی نئوم برای متحول کردن صنعت ساخت‌وساز سهیم باشیم و امیدواریم که همکاری ما به نتایج بسیار موفقی منجر شود. کاربرد رباتیک در صنعت ساختمان تحولی عظیم ایجاد کرده است. ربات‌ها با افزایش بهره‌وری در انجام وظایف مختلف، کاهش هزینه‌های عملیاتی، بهبود چشمگیر ایمنی کارگران و افزایش انعطاف‌پذیری در طراحی، به بازیگری کلیدی در این صنعت تبدیل شده‌اند.

این پیشرفت‌ها در پی سرمایه‌گذاری‌های اخیر شرکت Neom در تولید بتن و ساخت کارخانه‌های متعدد بتن‌سازی، شتاب بیشتری گرفته است. علاوه بر این، با کسب میزبانی جام جهانی فوتبال فیفا ۲۰۳۴ توسط عربستان سعودی، انتظار می‌رود که تقاضا برای ساخت‌وساز در این منطقه در دهه آینده به طور قابل توجهی افزایش یابد و در نتیجه، نقش ربات‌ها پررنگ‌تر شود.

۲۲۷۲۲۷

لینک کوتاه : https://arzdigital.media/?p=180133

برچسب ها

کامنت‌های خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ارزدیجیتال مدیا منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.