• امروز : چهارشنبه - ۱ مرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 23 July - 2025
کل ارزدیجیتال مدیا: 28136اخبار امروز ارزدیجیتال مدیا: 22

سرخط اخبار ارزدیجیتال مدیا

قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون امروز چهارشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۴/ پرچمدار سامسونگ، ۱۰۴ میلیون تومان بورس کالای ایران و رمزدارایی‌ها/ آغاز عصر جدید سرمایه‌گذاری! شاخص سودآوری هولدرهای بلندمدت بیت کوین به بالاترین سطح ۲۰۲۵ رسید وزیر انرژی آمریکا: تحریم نفت روسیه کاملا محتمل است یک خانواده ایرانی برای زنده ماندن چقدر باید بپردازد؟ بانک مرکزی باید فوراً ثبات ایجاد کند فوری؛ وزیر دولت حکم افزایش مبلغ یارانه معیشتی را صادر کرد قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱ مرداد اعلام شد + جدول مستمری بازنشستگان با نام خانوادگی «میم» و «نون» واریز شد این توصیه مهم در باره بیت کوین را جدی بگیرید قیمت بیت کوین امروز چهارشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۳ قیمت اتریوم امروز چهارشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۴ قیمت تتر امروز چهارشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۴ قیمت ارز‌های دیجیتال امروز چهارشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۴ گلس نود چیست؟ آموزش ثبت نام و کار با Glassnode حد ضرر و حد سود چیست؟ آموزش تنظیم استاپ لاس و تیک ‌پروفیت جهش ۴۰ درصدی دوج کوین؛ آیا مقاومت ۰.۲۸ دلار شکسته می‌شود؟ ۳۱ تیر تحلیل آوه (AAVE): آیا موج صعودی بزرگ در راه است؟ (۳۱ تیر) تحلیل یونی سواپ (UNI)؛ روند صعودی ادامه دارد یا اصلاح در راه است؟ تحلیل تکنیکال کاردانو (ADA)؛ رشد ۶۰ درصدی قیمت کاردانو در یک ماه! | ۳۱ تیر تحلیل تکنیکال و فاندامنتال کرو دائو (CRV): آیا رشد ۱۰۰ درصدی ادامه‌دار است؟ (۳۱ تیر) ارزش سهام عدالت ۵۳۲ هزار تومانی امروز سه‌شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴+ جدول پرچمدار گوگل، چشم‌ها را به خود خیره کرد ذخایر نفت‌گاز نیروگاه‌ها ۷۲ درصد بیشتر از سال گذشته است

1

برای اولین‌ بار، تله‌پورت کوانتومی در کابل‌های فیبر نوری موجود ممکن شد

  • کد خبر : 180006
  • ۰۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۴
برای اولین‌ بار، تله‌پورت کوانتومی در کابل‌های فیبر نوری موجود ممکن شد

دستاورد محققان می‌تواند لزوم ایجاد زیرساخت‌های جداگانه برای ارتباطات کوانتومی را برطرف کند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش دیجیاتو، تله‌پورت یا دورنوردی کوانتومی می‌تواند ارتباطات تقریباً آنی را در فواصل بسیار دور فراهم کند اما ایجاد چنین ارتباطاتی در کابل‌های نوری مسئله‌ای اساسی است؛ چون فوتون‌های بسیار زیادی در این کابل‌ها وجود دارند و مانع ارتباطات کوانتومی می‌شوند. اکنون مهندسان برای اولین‌ بار نشان دادند چگونه می‌توان تله‌پورت کوانتومی را در کابل‌های فیبر نوری که ترافیک شلوغ اینترنت دارند، ایجاد کرد.

براساس گزارش Tom’s Hardware، مهندسان دانشگاه نورث‌وسترن آمریکا موفق شدند با استفاده از زیرساخت‌های موجود و ارسال داده‌های کوانتومی کنار داده‌های معمولی، زمینه را برای ارتباطات کوانتومی فراهم کنند. محققان تله‌پورت کوانتومی را روی کابل فیبر نوری ۳۰٫۲ کیلومتری که ۴۰۰ گیگابیت‌برثانیه ترافیک را حمل می‌کرد، ایجاد کردند. این دستاورد از این بابت مهم است که می‌تواند نیاز به زیرساخت‌های مجزا برای ارتباطات کوانتومی را برطرف کند.

تله‌پورت کوانتومی در کابل‌های فیبر نوری موجود

در سال‌های اخیر توسعه تراشه و کامپیوترهای کوانتومی نظر بسیاری از شرکت‌های فناوری را جذب کرده است؛ برای مثال گوگل ماه گذشته از تراشه کوانتومی Willow رونمایی کرد که سرعت محاسبات آن فوق‌العاده‌ بالاست. به‌طورکلی، اغلب نوآوری‌های دنیای کوانتومی که خبرهایشان را می‌شنویم، بر پایه درهم‌تنیدگی کوانتومی هستند، پدیده‌ای که در آن ۲ ذره کاملاً جداگانه حالت‌های کوانتومی خود را (اسپین، قطبش، سطوح انرژی و غیره) را بدون توجه به فاصله فیزیکی به هم انتقال می‌دهند.

اکنون تله‌پورت کوانتومی نیز از همین پدیده استفاده می‌کند. در تله‌پورت، حالت کوانتومی ذره‌ای به ذره‌ای دیگر که جای دیگری قرار دارد، به‌صورت آنی منتقل می‌شود اما مسئله اصلی ایجاد شبکه‌ای جهانی این است که تله‌پورت کوانتومی با زیرساخت‌های فعلی سازگاری دارد یا خیر؛ احتمال تداخل داده‌های کوانتومی با میلیاردها فوتونی که هم‌زمان در یک کابل فیبر نوری ارسال می‌شوند، بسیار زیاد است. همچنین درحالی‌که سیگنال‌های معمولی برای ارتباطات مرسوم معمولاً شامل میلیون‌ها ذره نور می‌شوند، اطلاعات کوانتومی از فوتون‌های منفرد استفاده می‌کنند.

اکنون در پژوهش جدید محققان طول موج‌های خاصی را کشف کردند که در آن چگالی فوتون‌ها در ارتباطات معمولی کمتر بود و طول موج‌ها را برای فوتون‌ها در تله‌پورت کوانتومی مناسب می‌کند. روش‌ها و فیلترهای مختلف محققان برای کاهش نویز و تداخل، به‌صورت بالقوه می‌توانند از جابه‌جایی چندین ترابایت‌برثانیه داده کلاسیک در کنار ارتباطات کوانتومی پشتیبانی کنند.

برای آزمایش روش جدید، محققان از یک کابل فیبر نوری به طول ۳۰ کیلومتر استفاده کردند. سپس هم‌زمان اطلاعات کوانتومی و ترافیک عادی اینترنت را از طریق آن ارسال کردند. درنهایت، کیفیت اطلاعات کوانتومی ارسال‌شده در انتهای کابل را اندازه‌گیری کردند. محققان دریافتند حتی باوجود ترافیک شلوغ اینترنت، اطلاعات کوانتومی با موفقیت مخابره شده است.

یافته‌های این پژوهش در Optica منتشر شده است.

۲۲۷۲۲۷

لینک کوتاه : https://arzdigital.media/?p=180006

برچسب ها

کامنت‌های خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ارزدیجیتال مدیا منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.