• امروز : چهارشنبه - ۱ مرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 23 July - 2025
کل ارزدیجیتال مدیا: 28115اخبار امروز ارزدیجیتال مدیا: 1

سرخط اخبار ارزدیجیتال مدیا

ارزش سهام عدالت ۵۳۲ هزار تومانی امروز سه‌شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴+ جدول پرچمدار گوگل، چشم‌ها را به خود خیره کرد ذخایر نفت‌گاز نیروگاه‌ها ۷۲ درصد بیشتر از سال گذشته است تولید نفت عربستان در مسیر صعود بازنشستگان نگران نباشند؛ مهلت حذف و اضافه بیمه تکمیلی تمدید شد تکلیف نهایی حقوق تیرماه بازنشستگان رسماً مشخص شد آقای رئیس آماده تصمیم‌های سخت باشد خبر رسمی درباره برنج و روغن اعلام شد (۳۱ تیر) ارزش سهام عدالت ۵۰۰ هزار تومانی ها اعلام شد (۳۱ تیر) نحوه فعالیت بازار ارز فردا ۳۱ تیر اعلام شد پرداخت وام با پشتوانه رمز ارزها! راه‌اندازی بازار ابزار‌های مالی مبتنی بر رمز دارایی‌ها در بورس رکوردشکنی تاریخی سولانا / مقاومت ۲۰۰ دلاری می‌شکند؟ چرا ایلان ماسک بیت‌کوین های اسپیس ایکس را فروخت؟ سیاست‌های پنهان بانک مرکزی ژاپن/ جرقه رالی بزرگ بیت‌کوین! بیت‌کوین به ۲۰۰ هزار دلار خواهد رسید؟/ چشم‌انداز BTC تا پایان ۲۰۲۵ با ساختار اداری فاسد و بی‌اعتماد نمی‌توان انتظار جذب سرمایه داشت سقوط آزاد تولید خودرو در ۱۴۰۴؛ صنعت خودرو در لبه پرتگاه رمز ارز در بورس عرضه می‌شود بانک آمریکایی جی‌پی مورگان ارائه وام با پشتوانه بیت‌ کوین و اتریوم را بررسی می‌کند دروغ دولت السالوادور درباره خرید بیت کوین فاش شد! شرکت اسپیس ایکس ایلان ماسک ۱,۳۰۸ بیت کوین را پس از ۳ سال انتقال داد پیتر شیف: من هیچکدام را نمیخرم، اما اتریوم بفروشید و بیت کوین بخرید! بیش از ۶.۲ میلیون اتریوم به ارزش ۲۳ میلیارد دلار برای همیشه از دست رفته است

2

هشدار دبیرکل سازمان ملل درباره خطرات هوش مصنوعی

  • کد خبر : 179736
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۳
هشدار دبیرکل سازمان ملل درباره خطرات هوش مصنوعی

آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل در نشست شورای امنیت درباره هوش مصنوعی هشدار داد: گسترش هوش مصنوعی به سیستم‌های امنیتی نگرانی‌های اساسی را در مورد حقوق بشر، کرامت و حاکمیت قانون ایجاد می‌کند.

به گزارش خبرآنلاین، به نقل از ایرنا، آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل روز پنجشنبه به وقت محلی در نشست شورای امنیت درباره هوش مصنوعی گفت: تکنولوژی بسیار سریع در حال حرکت است باید این واقعیت ساده درک شود؛ فناوری هرگز در آینده به کندی امروز حرکت نخواهد کرد.

گوترش افزود: در مدت کوتاهی، هوش مصنوعی با سرعت سرسام آوری پیشرفت کرده است. هوش مصنوعی فقط دنیای ما را تغییر شکل نمی دهد، بلکه آن را متحول می کند. وظایفی که به سال ها تخصص انسانی نیاز داشت، اکنون با یک چشم به هم زدن انجام می شوند. اما خطرات به همان اندازه بزرگ هستند.

دبیر کل سازمان ملل اضافه کرد: این رشد سریع در حال پیشی گرفتن از توانایی ما برای اداره آن است و سؤالات اساسی در مورد مسئولیت پذیری، برابری، ایمنی و امنیت در مورد نقش بشریت در فرآیند تصمیم گیری ایجاد می کند.

او تصریح کرد: هوش مصنوعی بدون نظارت انسان، جهان را کور می کند و شاید هیچ کجا خطرناکتر و بی پرواتر از صلح و امنیت جهانی نباشد.

گوترش ادامه داد: ابزارهای هوش مصنوعی در حال حاضر تغییرات مثبتی را در کشورهایی که از درگیری و ناامنی رنج می برند ایجاد کرده اند مانند شناسایی ناامنی غذایی و پیش‌بینی جابجایی‌های ناشی از رویدادهای شدید و تغییرات آب و هوایی، شناسایی و پاکسازی مین ها و به زودی، هوش مصنوعی می تواند الگوهای ناآرامی را قبل از وقوع خشونت شناسایی کند.

او گفت: اما هوش مصنوعی به شیوه های نگران کننده تری نیز وارد میدان جنگ شده است. درگیری های اخیر به محل آزمایشی برای کاربردهای نظامی هوش مصنوعی تبدیل شده است.

دبیرکل سازمان ملل تاکید کرد: «گسترش هوش مصنوعی به سیستم‌های امنیتی نگرانی‌های اساسی را در مورد حقوق بشر، کرامت و حاکمیت قانون ایجاد می‌کند. مسابقه تسلیحاتی هوش مصنوعی زمینه مساعدی برای سوء تفاهم، محاسبه اشتباه و ایجاد می کند.»

گوترش گفت: حملات سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی می تواند زیرساخت های حیاتی یک کشور را فلج کرده و خدمات ضروری را فلج کند. از همه مهمتر، هوش مصنوعی اصل اساسی کنترل انسان بر استفاده از زور را از بین می برد.

دبیرکل سازمان ملل افزود: از ارزیابی‌های مبتنی بر هوش تا انتخاب هدف، الگوریتم‌ها قبلاً در تصمیم‌گیری مرگ و زندگی استفاده شده‌اند. ادغام هوش مصنوعی با تسلیحات هسته ای به ویژه با پیامدهای بالقوه فاجعه بار هشدار دهنده است.

او تاکید کرد: ما باید به هر قیمتی از آن اجتناب کنیم. انسان‌ها باید همیشه کنترل خود را بر عملکردهای تصمیم‌گیری حفظ کنند، با هدایت قوانین بین‌المللی، از جمله قوانین بین‌المللی بشردوستانه و حقوق بشر، و اصول اخلاقی.

دبیرکل سازمان ملل متحد ادامه داد: هوش مصنوعی محتوای بسیار واقعی ایجاد می کند که می تواند فوراً در فضای مجازی پخش شود – افکار عمومی را دستکاری کند، یکپارچگی اطلاعات را تهدید کند و حقیقت را از دروغ های آشکار متمایز کند.

گوترش تاکید کرد: جعل هویت می‌توانند باعث بحران‌های دیپلماتیک، تحریک ناآرامی و تضعیف پایه‌های جوامع شوند. ردپای زیست محیطی هوش مصنوعی همچنین خطرات امنیتی مشخصی را به همراه دارد.

۵۸۵۸

لینک کوتاه : https://arzdigital.media/?p=179736

برچسب ها

کامنت‌های خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ارزدیجیتال مدیا منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.