• امروز : جمعه - ۲۶ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 16 May - 2025
کل ارزدیجیتال مدیا: 26540اخبار امروز ارزدیجیتال مدیا: 1

سرخط اخبار ارزدیجیتال مدیا

بسته شدن جاده چالوس و آزادراه شمال/ توصیه به استفاده از مسیرهای جایگزین ورود نخستین خودروی وارداتی از قصرشیرین به کشور P/E بازار سرمایه بالا رفت؛ گروه‌های ارزنده کدام‌اند؟ پول جدیدی وارد بازار نشده است / شاخص‌سازی، بلای جان بورس مقاومت سکه در برابر کاهش بیشتر، حباب آن را بالا برد واکنش بازار به طرح کوثر طلا سیگنال شبانه تتر و طلای جهانی به بازار طلا رونمایی از توافق آمریکا و چین؛ طلای جهانی نزولی شد سهم افزایش قیمت ارز در نرخ تورم اعلام شد واکنش بازار کالاها به آتش‌بس تجاری؛ نفت صعود کرد، طلا ریخت شروط شکستن کف طلا و ارز چالش‌ها و فرصت‌های حذف صفر از پول ملی/ استقبال بورس از سهام ریالی آتش‌بس؛ طلا را آرام کرد دولت به دنبال مالیات‌ستانی از معاملات رمزارز / شناسایی ۳۵۰ فعال با گردش ۱۵۰ هزار میلیاردی بدون پرونده مالیاتی سیگنال مثبت سی‌ان‌ان به بازار ارز عملیات نجات مدارس فرسوده در تهران افت طلای جهانی به کمترین سطح یک ماه اخیر سطح ۱۲۰ هزار دلاری در رادار بیت‌کوین بازار خودرو همچنان آرام؛ کاهش محدود قیمت دو مدل ایران‌خودرو +جدول قیمت رئیس سازمان بورس: شفافیت و دقت صورت‌های مالی، راهگشای تصمیم‌گیری صحیح سرمایه‌گذاران است برگزاری میز صنعت فرهنگی و ورزشی با حضور نمایندگان دو باشگاه استقلال و پرسپولیس رکوردشکنی دوباره شاخص کل بورس صمصامی: بورس، کلید هدایت نقدینگی به تولید است قیمت سیمان تغییر می‌کند + نحوه محاسبه قیمت

0

پروژه ۱۱ میلیارد دلاری اروپا برای مقابله با استارلینک

  • کد خبر : 179687
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۴
پروژه ۱۱ میلیارد دلاری اروپا برای مقابله با استارلینک

۲۹۰ ماهواره IRIS² تا سال ۲۰۳۰ برای ارائه اتصال امن کاربران اروپایی وارد مدار خواهند شد.

غزال زیاری: اتحادیه اروپا قراردادی را برای مجموعه ۲۹۰ ماهواره ارتباطی IRIS² خود که در مدار متوسط و پایین زمین فعالیت خواهند کرد به امضا رسانده که به‌عنوان رقیب Starlink وارد عمل خواهند شد و بدین ترتیب اتصالی ایمن را برای کاربران دولتی، شرکت‌های خصوصی و شهروندان اروپایی فراهم کرده و در عین‌ حال اینترنت پرسرعت را به مناطق مرده خواهند رساند.

طبق گزارش فایننشال تایمز، این قرارداد دولتی- خصوصی ارزشی حدود ۱۱ میلیارد دلار دارد و انتظار می‌رود که تا سال ۲۰۳۰ میلادی به‌صورت آنلاین عرضه شود.

به گفته آژانس فضایی اروپا (ESA)، ماهواره‌های متصل‌به‌هم که در مدارهای مختلف قرار می‌گیرند، این امکان را برای منظومه ماهواره‌ای فراهم می‌کنند تا به‌طور ایمن و سریع باهم ارتباط برقرار کرده و بدون نیاز به هزاران ماهواره، دائماً متصل بمانند.

خیز اروپا برای تصاحب فضا

مقایسه تعدادی با استارلینک

در یک مقایسه ضمنی، لازم به ذکر است که شرکت اسپیس ایکس از سال ۲۰۱۸ تا امروز حدود ۷۰۰۰ ماهواره را به مدارهای پایین زمین در فضا پرتاب کرده تا از پوشش جهانی Starlink و تأخیر کم ارتباطاتش اطمینان حاصل کند.

اما منظومه ماهواره‌ای IRIS²  تنها از ۲۶۴ ماهواره در مدار پایین زمین و ۱۸ ماهواره در مدار متوسط زمین بهره خواهد برد.

 SpaceRISE، کنسرسیومی به رهبری اپراتورهای شبکه ماهواره‌ای اروپایی از جمله SES، Eutelsat و Hispasat است که با حمایت پیمانکاران فرعی اروپایی satcom  مثل ایرباس و دویچه تلکام، یک قرارداد امتیازی ۱۲ ساله را برای توسعه، استقرار و بهره‌برداری از منظومه ماهواره‌ای IRIS²  دریافت کرده است.

 IRIS² مخفف عبارت Infrastructure for Resilience, Interconnectivity and Security by Satellite (زیرساخت انعطاف‌پذیری، اتصال و امنیت توسط ماهواره) است.

این منظومه ماهواره‌ای پیشرفته علاوه بر محافظت از زیرساخت‌های حیاتی ما، دورافتاده‌ترین مناطق را به هم متصل می‌کند و استقلال استراتژیک اروپا را افزایش می‌دهد.

خیز اروپا برای تصاحب فضا

هنا ویرکونن، معاون اجرایی در حوزه حاکمیت فناوری، امنیت و دموکراسی در این رابطه گفت: «با مشارکت با کنسرسیوم SpaceRISE، ما قدرت همکاری عمومی و خصوصی را برای هدایت نوآوری و ارائه مزایایی ملموس به همه اروپایی‌ها نشان می‌دهیم.»

در ماه سپتامبر نیز جسیکا روزن وورسل، رئیس FCC دراین‌باره یادآوری کرده بود که قصد دارد شاهد رقابت بیشتری با استارلینک ایلان ماسک باشد. او در این‌ ارتباط گفت: «اقتصاد ما از انحصار سود نمی‌برد؛ هر بازار ارتباطاتی که شاهد رقابت باشد، قوی‌تر است؛ چراکه شاهد قیمت‌های پایین‌تر و نوآوری بیشتر خواهیم بود؛ صادقانه بگویم، فضا نیز نباید از این قاعده مستثنی باشد.»

منبع: theverge

۲۲۷۲۲۷

لینک کوتاه : https://arzdigital.media/?p=179687

برچسب ها

کامنت‌های خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ارزدیجیتال مدیا منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.