• امروز : یکشنبه - ۲۱ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 11 May - 2025
کل ارزدیجیتال مدیا: 26471اخبار امروز ارزدیجیتال مدیا: 0

سرخط اخبار ارزدیجیتال مدیا

تدوام انتظار در بازار خودرو؛ عقب‌نشینی شاهین و ساینا در سایه مذاکرات +جدول واکنش منفی بورس به ابهام در مذاکرات هسته‌ای؛بازار در انتظار سیگنال فروش ویژه نهال گردو و بادام گلدانی با باردهی تضمینی ارسال یک روزه به سراسر کشور فروشگاه آنلاین دیجی‌شهر؛ خرید اقساطی مقرون‌ به‌صرفه و شفاف حرکت خلاف جهت صندوق‌های طلا و بورس/ حباب طلا منفی شد؛ دلار در محدوده رنج هشدار مهم عضو شورای شهر تهران؛شهرداری می خواهد چک سفید امضا بگیرد آینده‌ای خاکستری اسکانس سبز؛ افول آرام یا سقوط ناگهانی دلار؟ به دنبال میانبری برای موفقیت در کنکور ریاضی ۱۴۰۴ هستید؟ ایران خودرو ترسید / غولی که در خودروسازی کشور پنهان شده، بیدار می شود؟ تفارس در بازار دوم فرابورس درج شد بررسی ۳ سیاست کلیدی مسکن در جلسه کارگروه مجمع تشخیص مصلحت پای خودرو به بورس کالا باز می‌شود؟ سود سهام ۳۵۰ هزار سهام‌دار پرداخت شد نوسان تولید صنایع بورسی در فروردین ۱۴۰۴؛ رشد در فلزات و خودرو، افت در شیمیایی و نفتی تصویب ممنوعیت توسعه خودرومحور و نوسازی حمل‌ونقل عمومی در تهران رکوردشکنی ETF شرکت بلک‌راک هم‌زمان با قدرت‌نمایی بیت‌کوین واکنش بازارها به دور چهارم مذاکره ایران و آمریکا نوسانات اندک در بازار خودرو؛ زیر سایه انتظار برای مذاکرات +جدول قیمت سازمان بورس از نقش منفعل به تنظیم‌گر فعال تغییر مسیر داد حمایت از شرکت‌های بورسی در استان‌ها تقویت می‌شود / منافع بورس، منافع عمومی است سخنگوی دولت: صنعت نفت، موتور محرک اقتصاد کشور است چهار وعده شهرداری برای فضای سبز از قاچاق تا کم‌اظهاری؛ بازار لوازم یدکی در دستان غیررسمی‌ها سیلاب خودرویی در شانگهای ۲۰۲۵

0

پیام روشن برای تقویت مناسبات با کشورهای مختلف/ مسیر آینده ایران در چارچوب وفاق و پرهیز از تشتت ترسیم شده است

  • کد خبر : 184598
  • ۱۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۳:۲۵
پیام روشن برای تقویت مناسبات با کشورهای مختلف/ مسیر آینده ایران در چارچوب وفاق و پرهیز از تشتت ترسیم شده است

رییس اتاق ایران در یادداشتی، از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام خواست تا با نگاه به آخرین رهنمودهای مقام معظم رهبری در زمینه لوازم «تحول» در جامعه مسلمین، تصمیمی راهگشا و قاطع و تمام‌کننده به نفع اقتصاد ایران اتخاذ نمایند.

به گزارش اقتصادآنلاین، متن یادداشت صمد حسن‌زاده، رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران به این شرح است:

سخنان اخیر مقام معظم رهبری و رئیس‌جمهور در روز مبعث پیامبر اکرم (ص) فرصتی مناسب برای تأمل در مسیر آینده کشور و چالش‌های پیش رو فراهم آورد؛ چراکه یکی از نکات مهم بیانات رهبر انقلاب اسلامی در جمع مسئولان نظام و سفرای کشور‌های اسلامی، ناظر بر «تلاش»، «تحرک» و «تحول» بود.

توصیف طلایی رهبر انقلاب از درس‌های بعثت را می‌توان در این مضمون که مفهوم بعثت به همه زمان‌ها تعلق دارد و امری مستمر و همیشگی است و «تحول» از برکات آن است، جست‌و‌جو نمود؛ بنابراین امروز نیز برای عبور از چالش‌ها و بحران‌های موجود، باید به برنامه‌هایی برای «تحول» بیندیشیم. رهبر معظم انقلاب اسلامی از «عقل» و «ایمان» به عنوان لوازم تحول‌زایی و اصلاح مشکلات نام بردند.

در همین دیدار، دکتر مسعود پزشکیان رییس‌جمهور کشورمان، درست دقایقی قبل از این بیانات رهبر انقلاب، به سیره نبوی در زمینه پایان دادن بر اختلافات بین اقوام و قبایل در قبل از مسلمان شدن آنها اشاره داشتند؛ که پیامبر اکرم (ص) در تاریخ صدر اسلام با عقلانیت و ایمان خود، جامعه‌ای متزلزل و درگیر جنگ‌های خونین را به سوی صلح و برادری هدایت کرده و با تدابیر حکیمانه خود توانستند با ایجاد وحدت و همبستگی در میان اقوام مختلف، تحولی بزرگ را رقم بزنند.

چنین پیوستگی مضمونی و هماهنگی و هم‌آوایی بین سخنان رییس‌جمهور و رهبر عزیز کشورمان، نه تنها نشان‌دهنده قرابت ویژه بین منظومه‌های فکری دو شخصیت و دیدگاه‌های قریب به هم در زمینه اولویت‌های روز کشور است، بلکه امری است که نشان می‌دهد مسیر آینده ایران در چارچوب وفاق، انسجام و پرهیز از تشتت ترسیم شده است.

امام علی (ع) در یکی از فرمایشات گرانبهای خود بیان می‌کنند: «أَفضَلُ النّاسِ عَقلاً أَحسَنُهُم تَقدِیراً لِمَعاشِهِ»؛ (بهترین انسان‌ها از نظر عقل، کسانی هستند که برای زندگی و معیشت خود بهترین تدبیر را به کار می‌بندند.) این حدیث دقیقاً به آن نکته‌ای اشاره دارد که امروز بیش از هر زمان دیگری برای حل مشکلات بویژه مشکلات اقتصادی کشور به آن نیازمندیم: تدبیر عقلانی و برنامه‌ریزی هوشمندانه برای ساختن آینده‌ای بهتر. در واقع برای تحول اقتصادی در کشور، باید همچون پیامبر اسلام در زمان خود، از عقلانیت برای بهبود شرایط استفاده کنیم و در این راه، از آموزه‌های دینی و اصول انسانی در تمامی برنامه‌های خود بیشتر بهره‌مند شویم.

امروز کشور ایران با مشکلات اقتصادی عدیده‌ای روبه‌رو است. تحریم‌ها، مشکلات داخلی و عدم بهره‌برداری کامل از ظرفیت‌های موجود، از جمله موانعی هستند که رشد و توسعه اقتصادی را به چالش کشیده‌اند. اما با توجه به شرایط ویژه و نیاز مبرم به همکاری و هم‌افزایی، می‌توان امیدوار بود که با تکیه بر عقلانیت، اتحاد و تعامل سازنده و پرهیز از هر گونه اختلافات داخلی نمایشی و بی‌حاصل، این چالش‌ها را پشت سر بگذاریم.

بیانات اخیر مقام معظم رهبری و رییس‌جمهوری در جمع مسئولان نظام و سفرای کشور‌های اسلامی به نوعی نقشه راه پیش روی سیاست خارجی کشورمان را نیز ترسیم کرد؛ به‌ویژه آنجا که رهبری معظم انقلاب فرمودند «انسان وقتی که طرف خودش را شناخت، ممکن است معامله هم بکند، امّا می‌فهمد که چه کار باید بکند. باید بشناسیم، بدانیم.» و یا نکاتی که دکتر پزشکیان در زمینه رفع اختلاف با دیگر کشور‌ها و گسترش تعامل بویژه با کشور‌های همسایه مطرح کردند، پیام روشنی در زمینه آمادگی عالی‌ترین مقامات نظام جمهوری اسلامی ایران برای گسترش و تقویت مناسبات بین‌المللی به شمار می‌آید.

اگرچه بخشی از مشکلات اقتصادی ایران به عوامل خارجی وابسته است؛ اما تجربه کشور‌ها نشان می‌دهد، آنها که توانسته‌اند در برابر بحران‌ها ایستادگی کنند، با استفاده از تدبیر درست و عقلانیت در تصمیم‌گیری‌ها، موفق به غلبه بر مشکلات اقتصادی شده‌اند. مردم ایران که همواره در سخت‌ترین شرایط پشت سر نظام و دولت ایستاده‌اند، اکنون چشم به همت و همدلی مسئولان دوخته‌اند تا گره‌های اقتصادی کشور گشوده شود. در این راستا، تأکیدات مقام معظم رهبری و رئیس‌جمهور به‌ویژه در روز عید مبعث، بیش از پیش اهمیت پیدا می‌کند.

در کنار تدبیر برای گسترش تعاملات بین‌المللی و ایجاد روابط اقتصادی قانونمند با تمامی کشور‌ها با حفظ کلیه آرمان‌های ملی و اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران، توجه به ظرفیت‌ها و توانمندی‌های داخلی کشور، از منابع انسانی گرفته تا صنایع دانش‌بنیان و فناوری‌های نوین و اراده دولت برای اصلاح ساختار‌های اقتصادی، کاهش پیچیدگی‌های اداری، تسهیل فرآیند‌های سرمایه‌گذاری و تولید و در یک کلمه «مردمی‌سازی اقتصاد»، راه را برای تحقق رشد پایدار هموار کرده و به رشد اقتصادی کشور سرعت می‌بخشد.

ما در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، به‌عنوان نمایندگان بخش خصوصی، آماده‌ایم که در این مسیر، به‌عنوان بازوی مشورتی و اجرایی دولت، نقش‌آفرینی کنیم و در کنار مردم و نظام، برای شکوفایی اقتصادی و تحقق منافع ملی تلاش نماییم. البته انتظار داریم اکنون که بررسی دوباره پذیرش کامل FATF در دستور کار مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار گرفته است، بزرگان عضو این مجمع محترم، با نگاه به آخرین رهنمود‌های مقام معظم رهبری در زمینه لوازم «تحول» در جامعه مسلمین، تصمیمی راهگشا و قاطع و تمام‌کننده به نفع اقتصاد ایران اتخاذ نمایند.

لینک کوتاه : https://arzdigital.media/?p=184598

برچسب ها

کامنت‌های خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ارزدیجیتال مدیا منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.