• امروز : سه شنبه - ۳۱ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 22 July - 2025
کل ارزدیجیتال مدیا: 28074اخبار امروز ارزدیجیتال مدیا: 19

سرخط اخبار ارزدیجیتال مدیا

آرتور هیز: بانک مرکزی ژاپن به طور مخفیانه باعث پامپ بیت کوین می‌شود! راه‌حل مایکروسافت برای مشکل کُندی ویندوز ۱۱ ایران در یک چهارراه تاریخی قرار گرفت خبر داغ؛ تاریخ واریز یارانه کالابرگ دهک‌های ۶ و ۷ هم رسماً اعلام شد قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۳۱ تیر اعلام شد + جدول وضعیت فعالیت بانک ها رسماً اعلام شد (۳۱ تیر) قیمت بیت کوین امروز سه‌شنبه ۳۱ تیرماه ۱۴۰۴ قیمت تتر امروز سه‌شنبه ۳۱ تیرماه ۱۴۰۴ قیمت اتریوم امروز سه‌شنبه ۳۱ تیرماه ۱۴۰۴ قیمت ارز‌های دیجیتال امروز سه‌شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴ آموزش استفاده از هوش مصنوعی گروک برای دریافت سیگنال‌های ارز دیجیتال گوشی‌های اقتصادی دیجی‌کالا و آمازون چه تفاوتی دارند؟/ خرید کدام گوشی‌ها اشتباه است؟ تهران در پیشانی تنش آبی است؛ ۲۴ استان درگیر بحران صعود بیت‌ کوین و ریزش دامیننس تتر، آیا آلت‌سیزن در راه است؟ تحلیل بازار امروز ۳۰ تیر تحلیل چین لینک (LINK) | رشد تا ۳۱ دلار یا آغاز روند نزولی؟ (۳۰ تیر) آمار طلایی مردم از دوران جنگ رسماً اعلام شد ۷ دلیلی که همین امروز باید بیمه بدنه بخرید حباب بیت‌کوین در آستانه ترکیدن/ کیوساکی بهترین زمان برای خرید را فاش کرد! ارزش سهام عدالت ۵۳۲هزار تومانی امروز دوشنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۴+ جدول شرکت ترامپ ۲ میلیارد دلار بیت کوین خرید! واتساپ دیگر در اینجا خدمات ارائه نمی‌کند پرچمدار قاتل شیائمی در راه است مهاجرت از GPS به بایدو؛ عقب‌گردی پرهزینه با پیامدهای گسترده دولت بازنشستگان تامین اجتماعی را به خاک سیاه نشاند

1

پروژه ۱۱ میلیارد دلاری اروپا برای مقابله با استارلینک

  • کد خبر : 179687
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۴
پروژه ۱۱ میلیارد دلاری اروپا برای مقابله با استارلینک

۲۹۰ ماهواره IRIS² تا سال ۲۰۳۰ برای ارائه اتصال امن کاربران اروپایی وارد مدار خواهند شد.

غزال زیاری: اتحادیه اروپا قراردادی را برای مجموعه ۲۹۰ ماهواره ارتباطی IRIS² خود که در مدار متوسط و پایین زمین فعالیت خواهند کرد به امضا رسانده که به‌عنوان رقیب Starlink وارد عمل خواهند شد و بدین ترتیب اتصالی ایمن را برای کاربران دولتی، شرکت‌های خصوصی و شهروندان اروپایی فراهم کرده و در عین‌ حال اینترنت پرسرعت را به مناطق مرده خواهند رساند.

طبق گزارش فایننشال تایمز، این قرارداد دولتی- خصوصی ارزشی حدود ۱۱ میلیارد دلار دارد و انتظار می‌رود که تا سال ۲۰۳۰ میلادی به‌صورت آنلاین عرضه شود.

به گفته آژانس فضایی اروپا (ESA)، ماهواره‌های متصل‌به‌هم که در مدارهای مختلف قرار می‌گیرند، این امکان را برای منظومه ماهواره‌ای فراهم می‌کنند تا به‌طور ایمن و سریع باهم ارتباط برقرار کرده و بدون نیاز به هزاران ماهواره، دائماً متصل بمانند.

خیز اروپا برای تصاحب فضا

مقایسه تعدادی با استارلینک

در یک مقایسه ضمنی، لازم به ذکر است که شرکت اسپیس ایکس از سال ۲۰۱۸ تا امروز حدود ۷۰۰۰ ماهواره را به مدارهای پایین زمین در فضا پرتاب کرده تا از پوشش جهانی Starlink و تأخیر کم ارتباطاتش اطمینان حاصل کند.

اما منظومه ماهواره‌ای IRIS²  تنها از ۲۶۴ ماهواره در مدار پایین زمین و ۱۸ ماهواره در مدار متوسط زمین بهره خواهد برد.

 SpaceRISE، کنسرسیومی به رهبری اپراتورهای شبکه ماهواره‌ای اروپایی از جمله SES، Eutelsat و Hispasat است که با حمایت پیمانکاران فرعی اروپایی satcom  مثل ایرباس و دویچه تلکام، یک قرارداد امتیازی ۱۲ ساله را برای توسعه، استقرار و بهره‌برداری از منظومه ماهواره‌ای IRIS²  دریافت کرده است.

 IRIS² مخفف عبارت Infrastructure for Resilience, Interconnectivity and Security by Satellite (زیرساخت انعطاف‌پذیری، اتصال و امنیت توسط ماهواره) است.

این منظومه ماهواره‌ای پیشرفته علاوه بر محافظت از زیرساخت‌های حیاتی ما، دورافتاده‌ترین مناطق را به هم متصل می‌کند و استقلال استراتژیک اروپا را افزایش می‌دهد.

خیز اروپا برای تصاحب فضا

هنا ویرکونن، معاون اجرایی در حوزه حاکمیت فناوری، امنیت و دموکراسی در این رابطه گفت: «با مشارکت با کنسرسیوم SpaceRISE، ما قدرت همکاری عمومی و خصوصی را برای هدایت نوآوری و ارائه مزایایی ملموس به همه اروپایی‌ها نشان می‌دهیم.»

در ماه سپتامبر نیز جسیکا روزن وورسل، رئیس FCC دراین‌باره یادآوری کرده بود که قصد دارد شاهد رقابت بیشتری با استارلینک ایلان ماسک باشد. او در این‌ ارتباط گفت: «اقتصاد ما از انحصار سود نمی‌برد؛ هر بازار ارتباطاتی که شاهد رقابت باشد، قوی‌تر است؛ چراکه شاهد قیمت‌های پایین‌تر و نوآوری بیشتر خواهیم بود؛ صادقانه بگویم، فضا نیز نباید از این قاعده مستثنی باشد.»

منبع: theverge

۲۲۷۲۲۷

لینک کوتاه : https://arzdigital.media/?p=179687

برچسب ها

کامنت‌های خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ارزدیجیتال مدیا منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.