• امروز : یکشنبه - ۵ مرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 27 July - 2025
کل ارزدیجیتال مدیا: 28355اخبار امروز ارزدیجیتال مدیا: 1

سرخط اخبار ارزدیجیتال مدیا

آخرین فرصت سهامداران برای بیمه کردن سهام آیفون ۱۷ پرو با جهشی بزرگ در طراحی و سخت‌افزار از راه می‌رسد وزیر نفت: اطلاعات جنگ ممکن است اغراق‌آمیز باشد، اما صادرات نفت ادامه دارد سهامداران خرد بورس منتظر سود تضمینی باشند ارزش سهام عدالت ۵۰۰ هزار تومانی ها اعلام شد (۵ مرداد) بی اعتنایی شدید بورسی ها به اخبار خوب | تکلیف بازار چیست؟ نقش مهم چین بر تنفس بین ایران و آمریکا | ۳ سناریو برای دلار رو شد آخرین فرصت برای تمام سهامداران بورسی اعلام شد رشد ۵ میلیارد دلاری بازار استیبل کوین‌ها در یک هفته اخیر آیا دوج‌کوین دوباره همه را شگفت‌زده می‌کند؟(سیگنال‌های تکنیکال از جهش قیمتی خبر می‌دهند) معرفی کنندگان ماینر غیرمجاز ۲۰۰ میلیون پاداش می‌گیرند جنگ قدرت در دنیای کریپتو؛ با تأثیرگذارترین چهره‌های بازار آشنا شوید!+ فهرست ETFهای اتریوم میلیاردر شدند؛ بیت‌کوین از رقابت جا می‌ماند؟ سبقت سولانا از اتریوم و بیت‌کوین اعتراض شدید وزیر صمت به قطع برق اجرای طرح ورود خودروهای مسافران خارجی به کشور توقف یک ماهه عرضه گندله در بورس کالا افت مجدد شاخص بورس در دومین روز هفته جهش ۹۴ درصدی سود خالص و رشد ۵۲ درصدی درآمدهای عملیاتی گروه مالی کیان چشم‌انداز ۱۴۰۴ «کیان»؛ رشد سهم بازار، فروش ساختاریافته و بازارهای نوظهور سناتور لومیس: بیت کوین محافظی در برابر تورم و تضعیف دلار است افزایش مشارکت صنعت کریپتو برای تدوین قوانین ارز دیجیتال در ایالات متحده بانک جی‌پی‌مورگان متهم به سنگ‌اندازی در مسیر شرکت‌های کریپتویی شد بیت کوین در محدوده ۱۱۷ هزار دلار؛ نبرد خریداران و فروشندگان ادامه دارد

1

طلای پنهان، گنجی که دیده نمی‌شود!

  • کد خبر : 182043
  • ۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۳
طلای پنهان، گنجی که دیده نمی‌شود!

تیم تحقیقاتی دانشگاه کرنل روشی را برای استخراج طلا از زباله‌های الکترونیکی توسعه داده و پس از انجام این کار، با بهره‌گیری از طلای بازیابی شده در نقش کاتالیزور، برای تبدیل دی‌اکسید کربن (CO۲) که یک گاز گلخانه‌ای است، به مواد آلی وارد عمل شدند.

به گزارش خبرآنلاین، زباله‌های الکترونیکی به معنای واقعی کلمه، معادن عظیمی از طلا هستند: طبق برآوردهای انجام‌شده، میزان طلای موجود در یک تن زباله الکترونیکی حداقل ۱۰ برابر بیشتر از یک تن سنگ معدنی که از آن طلا استخراج می‌شود، است. در شرایطی که پیش‌بینی می‌شود که میزان زباله‌های الکترونیکی تا سال ۲۰۳۰ به ۸۰ میلیون تن برسد، یافتن راه‌هایی برای بازیابی این فلز گران‌بها بسیار مهم‌تر از همیشه به نظر می‌رسد.

دانشمندان ایرانی زباله‌ را تبدیل به طلا کردند

روش‌های سنتی بازیابی طلا از زباله‌های الکترونیکی، شامل استفاده از مواد شیمیایی خشنی از جمله سیانید است که خطرات زیست‌محیطی متعددی را به همراه دارد. روش زاده‌نظری بدون بهره‌گیری از مواد شیمیایی خطرناک و با استفاده از جذب شیمیایی (چسبندگی ذرات به سطح) انجام می‌پذیرد.

درباره این روش در «دانشمندان ایرانی زباله‌ را تبدیل به طلا کردند» بیشتر بخوانید.

امین زاده‌نظری، محقق فوق دکتری در آزمایشگاه علیرضا عباسپور راد، استاد شیمی مواد غذایی و تکنولوژی مواد تشکیل‌دهنده، به این نکته اشاره کرده که این روش می‌تواند استفاده پایداری برای حدود ۵۰ میلیون تن زباله الکترونیکی که سالانه دور ریخته می‌شود را فراهم کند. این درحالی است که در حال حاضر تنها ۲۰ درصد آن‌ها بازیافت می‌شوند.

۵۸۵۸

لینک کوتاه : https://arzdigital.media/?p=182043

برچسب ها

کامنت‌های خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ارزدیجیتال مدیا منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.