• امروز : سه شنبه - ۳۱ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 22 July - 2025
کل ارزدیجیتال مدیا: 28092اخبار امروز ارزدیجیتال مدیا: 37

سرخط اخبار ارزدیجیتال مدیا

بیش از ۶.۲ میلیون اتریوم به ارزش ۲۳ میلیارد دلار برای همیشه از دست رفته است ارسال پیام مستقیم به مدیرعامل تلگرام ممکن شد / ۹۹ دلار هزینه برای تماس با پاول دورف یارانه نقدی تیرماه با طعم کالابرگ | حساب‌ها شارژ شد یارانه معیشتی برای ۱۱ قلم کالای اساسی ادامه دارد | وزیر حکم کرد قیمت جدید دلار در بازار آزاد + جدول نرخ ارز صعود بورس در ۳۱ تیر | اخبار مهم برای فعالان بازار سرمایه اعلام شد نوبت آخرین گروه بازنشستگان برای دریافت حقوق رسید (۳۱ تیر) فاجعه‌ای که اقتصاد ایران را تهدید می‌کند قیمت سولانا به بالاترین سطح ۵ ماه گذشته رسید درآمد پلتفرم Pump.fun از میم کوین‌ها به ۷۷۴ میلیون دلار رسید هکرها بیش از ۳,۵۰۰ وب‌سایت را با اسکریپت استخراج مونرو آلوده کردند پرسودترین و پرضررترین رمزارزهای امروز سه‌شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴ آلت سیزن شروع شد؟/ سرنخ‌های تازه از رفتار نهنگ‌های بیت‌کوین قیمت سیمان امروز ۳۱ تیر ۱۴۰۴ / بازار عقب‌نشینی کرد قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون امروز سه‌شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴/ آیفون ۱۶ پرومکس چند؟ ترخیص خودرو و موبایل بدون شناسه کالا متوقف شد احداث شهرک‌های انرژی خلا ناترازی‌ها را جبران می‌کند فیزیک مالی؛ عصر جدیدی در تحلیل بازارهای مالی آرتور هیز: بانک مرکزی ژاپن به طور مخفیانه باعث پامپ بیت کوین می‌شود! راه‌حل مایکروسافت برای مشکل کُندی ویندوز ۱۱ ایران در یک چهارراه تاریخی قرار گرفت خبر داغ؛ تاریخ واریز یارانه کالابرگ دهک‌های ۶ و ۷ هم رسماً اعلام شد قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۳۱ تیر اعلام شد + جدول وضعیت فعالیت بانک ها رسماً اعلام شد (۳۱ تیر)

1

راه‌حل مایکروسافت برای مشکل کُندی ویندوز ۱۱

  • کد خبر : 190995
  • ۳۱ تیر ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۰
راه‌حل مایکروسافت برای مشکل کُندی ویندوز ۱۱

پس از سال‌ها شکایت کاربران از عملکرد کُند ویندوز ۱۱، مایکروسافت سرانجام با معرفی یک سیستم بازخوردی جدید، به‌طور مستقیم از کاربران خود برای شناسایی و رفع این مشکلات کمک خواسته است. این اقدام که بخشی از آماده‌سازی برای به‌روزرسانی بزرگ ۲۵H2 است، نشان‌دهنده عزم جدی این شرکت برای بهبود تجربه کاربری و پایداری سیستم‌عامل خود است.

به گزارش خبرآنلاین، به نقل از دیجیاتو، از زمان عرضه ویندوز ۱۱ در اکتبر ۲۰۲۱، بسیاری از کاربران، به‌ویژه آنهایی که از سخت‌افزارهای قدیمی‌تر یا پردازنده‌های هیبریدی جدید استفاده می‌کنند، از کندی، لگ و سنگینی این سیستم‌عامل در مقایسه با ویندوز ۱۰ شکایت داشته‌اند. اگرچه مایکروسافت در به‌روزرسانی‌های قبلی بهبودهایی را اعمال کرده، به نظر می‌رسد این اقدامات برای حل کامل مشکل کافی نبوده است.

اکنون مایکروسافت در جدیدترین نسخه آزمایشی ویندوز ۱۱ که برای کاربران اینسایدر (Windows Insiders) منتشر شده، قابلیتی به «مرکز بازخورد» (Feedback Hub) را اضافه کرده است. این قابلیت به شرح زیر عمل می‌کند:

  • هر زمان که کاربر با مشکلی مرتبط با کندی یا عملکرد ضعیف سیستم مواجه شود، می‌تواند از طریق Feedback Hub آن را گزارش دهد.
  • پس از ثبت گزارش، این ابزار به‌طور خودکار گزارش‌های فنی و داده‌های عملکردی مربوط به آن لحظه را از سیستم جمع‌آوری و برای تیم مهندسی مایکروسافت ارسال می‌کند.

مایکروسافت می‌گوید: «این کار به ما کمک می‌کند تا سریع‌تر علت اصلی مشکلات را پیدا کنیم.» این سیستم بازخوردی جدید، بخشی از «تعهد مایکروسافت به بهبود عملکرد ویندوز» است و انتظار می‌رود نتایج آن در آپدیت بزرگ ۲۵H2 که برای اواخر سال جاری میلادی برنامه‌ریزی شده، خود را نشان دهد.

علاوه‌بر جمع‌آوری بازخورد از کاربران، مایکروسافت سخت‌گیری خود بر توسعه‌دهندگان درایور را نیز افزایش می‌دهد. این شرکت اکنون تحلیل‌های آماری بیشتری را برای صدور گواهینامه درایورها الزامی کرده است. این اقدام به شناسایی باگ‌ها و مشکلات بالقوه در کدهای درایور قبل از انتشار عمومی آنها کمک می‌کند و می‌تواند به‌طور قابل توجهی پایداری و عملکرد کلی سیستم‌عامل را بهبود بدهد.

این مجموعه اقدامات نشان می‌دهد که مایکروسافت سرانجام صدای کاربران خود را شنیده است و قصد دارد یکی از بزرگ‌ترین نقاط ضعف ویندوز ۱۱ را به‌طور ریشه‌ای برطرف کند.

۵۸۵۸

لینک کوتاه : https://arzdigital.media/?p=190995

برچسب ها

کامنت‌های خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ارزدیجیتال مدیا منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.