• امروز : چهارشنبه - ۱ مرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 23 July - 2025
کل ارزدیجیتال مدیا: 28115اخبار امروز ارزدیجیتال مدیا: 1

سرخط اخبار ارزدیجیتال مدیا

ارزش سهام عدالت ۵۳۲ هزار تومانی امروز سه‌شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴+ جدول پرچمدار گوگل، چشم‌ها را به خود خیره کرد ذخایر نفت‌گاز نیروگاه‌ها ۷۲ درصد بیشتر از سال گذشته است تولید نفت عربستان در مسیر صعود بازنشستگان نگران نباشند؛ مهلت حذف و اضافه بیمه تکمیلی تمدید شد تکلیف نهایی حقوق تیرماه بازنشستگان رسماً مشخص شد آقای رئیس آماده تصمیم‌های سخت باشد خبر رسمی درباره برنج و روغن اعلام شد (۳۱ تیر) ارزش سهام عدالت ۵۰۰ هزار تومانی ها اعلام شد (۳۱ تیر) نحوه فعالیت بازار ارز فردا ۳۱ تیر اعلام شد پرداخت وام با پشتوانه رمز ارزها! راه‌اندازی بازار ابزار‌های مالی مبتنی بر رمز دارایی‌ها در بورس رکوردشکنی تاریخی سولانا / مقاومت ۲۰۰ دلاری می‌شکند؟ چرا ایلان ماسک بیت‌کوین های اسپیس ایکس را فروخت؟ سیاست‌های پنهان بانک مرکزی ژاپن/ جرقه رالی بزرگ بیت‌کوین! بیت‌کوین به ۲۰۰ هزار دلار خواهد رسید؟/ چشم‌انداز BTC تا پایان ۲۰۲۵ با ساختار اداری فاسد و بی‌اعتماد نمی‌توان انتظار جذب سرمایه داشت سقوط آزاد تولید خودرو در ۱۴۰۴؛ صنعت خودرو در لبه پرتگاه رمز ارز در بورس عرضه می‌شود بانک آمریکایی جی‌پی مورگان ارائه وام با پشتوانه بیت‌ کوین و اتریوم را بررسی می‌کند دروغ دولت السالوادور درباره خرید بیت کوین فاش شد! شرکت اسپیس ایکس ایلان ماسک ۱,۳۰۸ بیت کوین را پس از ۳ سال انتقال داد پیتر شیف: من هیچکدام را نمیخرم، اما اتریوم بفروشید و بیت کوین بخرید! بیش از ۶.۲ میلیون اتریوم به ارزش ۲۳ میلیارد دلار برای همیشه از دست رفته است

1

حکایت تولد تلگرام؛ پیام‌رسانی با ۹۵۰ میلیون کاربر

  • کد خبر : 180167
  • ۰۳ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۴
حکایت تولد تلگرام؛ پیام‌رسانی با ۹۵۰ میلیون کاربر

پاول دورف در کانال تلگرامی خود، خبر داد که بنابر پیش‌بینی‌ها، سال ۲۰۲۴ سال بسیار خوبی برای تلگرام بود و تلگرام برای اولین بار در تاریخ ۳ ساله درآمدزایی خود به سوددهی رسید؛ اما این پیام‌رسان آبی چگونه به این نقطه رسید؟

نگار علی-تلگرام، اپلیکیشن پیام‌رسان متعلق به کارآفرینان روسی پاول و نیکولای دوروف است؛ کاربران تلگرام می‌توانند پیام‌های متنی مبادله کنند، تماس‌های صوتی برقرار کنند، فایل‌ها را به اشتراک بگذارند، به گروه‌هایی با حداکثر ۲۰۰.۰۰۰ عضو بپیوندند و در کانال‌های عمومی عضو شوند.

این سرویس از طریق تلفن‌های هوشمند، رایانه‌های شخصی و مرورگرهای وب قابل دسترسی است و مکالمات کاربران بین دستگاه‌ها همگام‌سازی می‌شود. تلگرام از طریق رمزگذاری سراسری از مکالمات متنی و تماس‌های ویدیویی محافظت می‌کند. دفتر مرکزی تلگرام در دبی، امارات متحده عربی است.

حکایت تولد تلگرام؛ پیام‌رسانی با ۹۵۰ میلیون کاربر

داستان تاسیس تلگرام و خروج دوروف از روسیه

در سال ۲۰۰۶ پاول دوروف VKontakte یا VK را تأسیس کرد؛ یک وب سایت شبکه اجتماعی که اغلب به عنوان نسخه روسی فیس بوک توصیف می‌شود. از آنجایی که پایگاه VK در اوایل دهه ۲۰۱۰ به بیش از ۱۰۰ میلیون کاربر افزایش یافت، توجه دولت روسیه را به خود جلب کرد و در سال ۲۰۱۱ از این شرکت خواست تا صفحاتی را سانسور کند. دوروف نپذیرفت.

در نتیجه فشارهای دولت روسیه، دوروف شرکت را فروخت و روسیه را ترک کرد. در سال ۲۰۱۳ پاول و نیکولای دوروف تلگرام را تأسیس کردند که به آنها اجازه می‌داد بدون دخالت دولت کار کنند. کاربرانی که احساس کرده بودند دوروف با سانسور مخالف است، به سرعت به این پلتفرم پیوستند.

تلگرام رقیب سرویس پیام رسان محبوب واتس اپ است که به دلیل به اشتراک گذاری داده‌های کاربران با شرکت مادر خود، فیس بوک، با جنجال‌هایی روبرو شده است. 

حکایت تولد تلگرام؛ پیام‌رسانی با ۹۵۰ میلیون کاربر

دستیابی به سودآوری

حال با گذشت، ۱۱ سال از تاسیس تلگرام، درآمد کل این پیام‌رسان در سال ۲۰۲۴ از یک میلیارد دلار فراتر رفته و تلگرام اکنون شرکتی سودآور است.

تلگرام که سرویس اشتراک پریمیوم خود را در سال ۲۰۲۲ راه‌اندازی کرد، اکنون ۱۲ میلیون کاربر اشتراکی دارد. دورف می‌گوید که تلگرام سال ۲۰۲۴ را با بیش از ۵۰۰ میلیون دلار ذخایر نقدی، بدون احتساب دارایی‌های رمزنگاری خود، به پایان می‌رساند.

مدیرعامل تلگرام، می‌گوید این شرکت مقدار قابل توجهی از اوراق قرضه‌ی بدهی خود را در پاییز امسال پرداخت کرد. دورف با انتشار پستی در ایکس نوشت: «طی چهار سال گذشته، تلگرام حدود دو میلیارد دلار بدهی داشت. ما سهم قابل توجهی از آن را در پاییز امسال، بازپرداخت کردیم؛ اما کارهای زیادی در پیش است.»

دورف پیش‌تر در مصاحبه‌ای با فایننشال تایمز، گفته بود که این شرکت سال آینده به سوددهی خواهد رسید و هدفش عرضه‌ی عمومی سهام در آینده است.

افزون‌بر عبور از مرز ۹۵۰ میلیون کاربر فعال ماهانه، تلگرام امسال از برخی قابلیت‌های خاص برای کاربران تجاری پرده برداشت که شامل اشتراک درآمد تبلیغاتی می‌شد و به خالقان محتوا اجازه داد از طریق محتوای پولی در کانال‌ها درآمد کسب کنند.

۲۲۷۲۲۷

لینک کوتاه : https://arzdigital.media/?p=180167

برچسب ها

کامنت‌های خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ارزدیجیتال مدیا منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.