• امروز : یکشنبه - ۵ مرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 27 July - 2025
کل ارزدیجیتال مدیا: 28330اخبار امروز ارزدیجیتال مدیا: 34

سرخط اخبار ارزدیجیتال مدیا

تازه‌ترین خبر درباره معوقات فروردین بازنشستگان | هر نفر چقدر می‌گیرد؟ فوری؛ یارانه جدید مرداد ماه واریز شد | چه کسانی مشمول شدند؟ خبر رسمی درباره سهام عدالت اعلام شد (۵ مرداد) تاخیر عجیب در پرداخت حق قانونی بازنشستگان | صدور فیش‌ها باز هم عقب افتاد بورس باز هم سقوط کرد | اخبار مهم برای فعالان بازار سرمایه اعلام شد زلزله در بازار طلا و دلار | وضعیت ارز وارداتی مشخص شد بیت‌کوین دوباره اوج گرفت قیمت سیمان امروز یکشنبه ۵ مردادماه ۱۴۰۴ اعلام شد اعتراض شدید وزیر صمت به قطع برق صنایع خودتامین استقبال سهام‌داران از عرضه اوراق تبعی همیار مدیر ارشد بیت‌وایز: چرخه ۴ ساله بازار ارزهای دیجیتال به پایان رسیده است این ویژگی را نه آیفون ۱۶ دارد، نه سامسونگ S25 / خط و نشان کشیدن گوشی پرچمدار چینی برای بزرگان بازار مرداد ۱۴۰۴ حسابی خاص شد؛ واریزی‌های ویژه برای دهک‌های ۱ تا ۹ قالیباف شخصاً دستور واریز یارانه معیشتی را صادر کرد نرخ طلا ۱۸ عیار امروز ریخت | آخرین قیمت‌ها را ببینید + جدول حذف گسترده یارانه‌ها در مرداد ۱۴۰۴ قطعی شد مالیات بر ارزش افزوده برای این محصولات حذف شد + فهرست کامل کلید شکوفایی اقتصاد ایران پیدا شد کاهش قیمت دلار در بازار آزاد؛ عقب‌نشینی نرخ در معاملات امروز + جدول قیمت بیت کوین امروز یکشنبه ۵ مرداد ماه ۱۴۰۴ قیمت تتر امروز یکشنبه ۵ مردادماه ۱۴۰۳ قیمت اتریوم امروز یکشنبه ۵ مردادماه ۱۴۰۴ قیمت ارز‌های دیجیتال امروز یکشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۴ تحلیل تکنیکال هایپر لیکویید (HYPE)؛ آیا روند صعودی ادامه دارد؟

3

جواب منفی به پیشنهاد یک میلیارد دلاری اپل

  • کد خبر : 182108
  • ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۴
جواب منفی به پیشنهاد یک میلیارد دلاری اپل

اندونزی، ممنوعیت فروش آیفون ۱۶ اپل را حفظ و اعلام کرد برنامه یک میلیارد دلاری این شرکت آمریکایی برای ساخت یک کارخانه «ایرتگ» برای عمل به الزامات سرمایه‌گذاری داخلی، کافی نیست.

به گزارش خبرآنلاین، آگوس گومی وانگ کارتاساسمیتا، وزیر صنعت اندونزی، روز چهارشنبه اعلام کرد مقررات قطعات بومی، اپل را ملزم می‌کند بخشی از تلفن‌های هوشمند یا قطعات آنها را در داخل کشور بسازد؛ در حالیکه «ایرتگ»، فقط یک لوازم جانبی است.

او گفت: تا بعد از ظهر امروز، دولت، برای صدور گواهی قطعات بومی که اپل برای فروش دستگاه پرچمدار خود در اندونزی نیاز دارد، مبنایی ندارد. اپل باید با ما مذاکره کند تا بتوانیم گواهی صادر کنیم.

به نقل از ایسنا، اندونزی در راستای استراتژی متقاعد کردن اپل برای سرمایه‌گذاری بیشتر در بزرگترین اقتصاد جنوب شرقی آسیا، فروش آیفون ۱۶ را در اکتبر ممنوع اعلام کرد. تاخیر در از سرگیری فروش، درآمد اپل را از این بازار امیدوار کننده با رشد حدود ۲۸۰ میلیون مصرف‌کننده و حضور رقبایی مانند مانند سامسونگ الکترونیکس، محروم کرده است.

به گفته وزیر صنعت اندونزی، اپل ممکن است به دلیل عدم انطباق مداوم با قوانین سرمایه‌گذاری داخلی تحریم شود؛ با این حال، این آخرین راه حل دولت خواهد بود. او گفت: ما به دنبال راه‌ها یا گزینه‌های دیگری خواهیم بود و افزود: دولت قبلا پیشنهاد متقابلی را به اپل ارسال کرده است.

این تصمیم، یک چرخش غیرمنتظره است زیرا درست چند ساعت قبل، روزان روزلانی، وزیر سرمایه‌گذاری اندونزی، به خبرنگاران گفته بود اندونزی، طرح اپل برای ایجاد کارخانه «ایرتگ» را تایید کرده است. الزام استفاده از قطعات داخلی، در حوزه اختیارات وزیر صنعت است.

وزیر سرمایه‌گذاری اندونزی گفته بود اپل پیشنهاد کرده بود تا اوایل سال ۲۰۲۶، یک کارخانه بسازد و تولید «ایرتگ» را آغاز کند. این دستگاه ریز، به کاربران امکان می‌دهد کیف، حیوانات خانگی یا سایر وسایل خود را ردیابی کنند. مدیران این شرکت آمریکا، در جاکارتا هستند تا با دولت اندونزی درباره پیشنهاد سرمایه‌گذاری مذاکره کنند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، سازندگان تلفن هوشمند رقیب مانند سامسونگ و شیائومی برای عمل به این الزامات، کارخانه‌هایی را در اندونزی راه‌اندازی کرده‌اند. راه‌های دیگر برای تقویت به کارگیری قطعات بومی شامل منابع، استخدام کارگران، توسعه برنامه‌ها و سرمایه‌گذاری در آکادمی‌های طراحان در این کشور است.

۵۸۵۸

لینک کوتاه : https://arzdigital.media/?p=182108

برچسب ها

کامنت‌های خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ارزدیجیتال مدیا منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.