• امروز : شنبه - ۲۸ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 19 July - 2025
کل ارزدیجیتال مدیا: 27937اخبار امروز ارزدیجیتال مدیا: 46

سرخط اخبار ارزدیجیتال مدیا

مراحل حقوقی، امنیتی و فنی ساخت یک صرافی آنلاین + چک‌لیست کامل کارکنان بخش خصوصی دو برابر کارمندان دولت مالیات دادند طلا در کف قیمت قرار گرفت (۲۸ تیر) شاخص بورس کانال ۲.۸ میلیون واحدی را پس گرفت نبرد سهام و فیکس اینکام/ درآمد ثابت‌ها جای خود را به بازار سهام می‌دهند؟ گلس‌نود: بیت کوین می‌تواند تا ۱۳۶ هزار دلار صعود کند پیش‌بینی شرکت کوپر ریسرچ: بیت کوین تا پایان سال به ۱۵۰,۰۰۰ دلار می‌رسد حجم معاملات آتی اتریوم از بیت کوین بیشتر شد! باریک‌ترین گوشی تاشوی سامسونگ مجهز به هوش مصنوعی گوگل اختلالات GPS برطرف شد؟ شناسایی ۳۱۲ زلزله در ماه/ گوگل میلیون‌ها گوشی اندرویدی را مجهز به «سنسور زلزله» کرد! جزئیات کامل زمان‌بندی واریز حقوق تیرماه بازنشستگان بازار بورس صعودی به پایان رسید + نقشه ۲۸ تیر دلیل قطعی کارت خوان ها رسماً اعلام شد وعده تازه به نیروهای شرکتی؛ پایان انتظار نزدیک است ایران در جمع کشورهای با درآمد متوسط به بالا ماند ترامپ قانون GENIUS را برای تنظیم شرایط استیبل کوین‌ها در آمریکا امضا کرد پرسودترین و پرضررترین رمزارزهای امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ ۳ آلت کوین در حوزه دیفای با ۱۰۰ درصد سود! رالی بزرگ کاردانو در راه است؟ پادشاه رمزارزها از بازار کنار می‌کشد/ آغاز فصل آلت‌کوین‌ها؟ جدال رمزارزها؛ اتریوم از پادشاه رمزارزها سبقت گرفت! ترامپ قانون جنجالی رمزارز‌های باثبات را امضا کرد قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴/ پرچمدار سامسونگ چند؟+ جدول

1

ترامپ قانون جنجالی رمزارز‌های باثبات را امضا کرد

  • کد خبر : 190676
  • ۲۸ تیر ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۹
ترامپ قانون جنجالی رمزارز‌های باثبات را امضا کرد

رئیس‌جمهور آمریکا روز جمعه قانونی را برای ایجاد یک چارچوب نظارتی برای رمزارز‌های دارای پشتوانه دلاری، موسوم به رمزارز‌های باثبات، امضا کرد.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم به نقل از رویترز، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، روز جمعه قانونی را برای ایجاد یک چارچوب نظارتی برای رمزارز‌های دارای پشتوانه دلاری، موسوم به رمزارز‌های باثبات، امضا کرد.

بر اساس این گزارش، این قانون می‌تواند مسیر تبدیل این دارایی‌های دیجیتال به ابزاری روزمره برای پرداخت و جابه‌جایی پول را هموار کند.

این لایحه که با عنوان «قانون نابغه» GENIUS Act شناخته می‌شود، با ۳۰۸ رأی موافق در برابر ۱۲۲ رأی مخالف در مجلس نمایندگان آمریکا به تصویب رسید و تقریباً نیمی از نمایندگان دموکرات و اکثر جمهوری‌خواهان از آن حمایت کردند. این قانون پیش‌تر در مجلس سنا نیز تأیید شده بود.

این قانون یک پیروزی بزرگ برای حامیان رمزارز‌ها محسوب می‌شود؛ کسانی که مدت‌ها برای تدوین چنین چارچوبی تلاش کرده‌اند تا مشروعیت بیشتری برای صنعتی به‌دست آورند که در سال ۲۰۰۹ آغاز شد؛ صنعتی که در آغاز به «غرب وحشی دیجیتال» معروف بود و با نوآوری شدید و فضای پرآشوب شناخته می‌شد.

ترامپ در مراسم امضای این قانون که با حضور ده‌ها مقام دولتی، مدیران شرکت‌های حوزه رمزارز و قانون‌گذاران برگزار شد، گفت: امضای این قانون یک مهر تأیید بزرگ بر تلاش‌های شما و روحیه پیشگام‌تان است. این برای دلار خوب است و برای کشور هم خوب است.

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، در بیانیه‌ای اعلام کرد که این فناوری نوین می‌تواند جایگاه دلار به‌عنوان ارز ذخیره جهانی را تقویت کند، دسترسی به اقتصاد مبتنی بر دلار را گسترش دهد و تقاضا برای اوراق خزانه‌داری آمریکا که پشتوانه رمزارز‌های باثبات (استیبل کوین‌ها) هستند، را افزایش دهد.

رمزارز‌های باثبات به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که ارزش ثابتی داشته باشند (معمولاً با نسبت یک به یک با دلار) و استفاده از آنها به‌ویژه توسط معامله‌گران رمزارز که وجوه خود را میان توکن‌ها جابه‌جا می‌کنند، به‌طور چشمگیری افزایش یافته است. فعالان این صنعت امیدوارند که این نوع رمزارز‌ها وارد استفاده روزمره برای پرداخت‌ها و دریافت‌های آنی شوند.

این قانون جدید الزام می‌کند که رمزارز‌های باثبات توسط دارایی‌های نقدپذیر مانند دلار و اوراق خزانه‌داری کوتاه‌مدت پشتیبانی شوند و صادرکنندگان آنها نیز باید ترکیب دارایی‌های پشتیبان را هر ماه به‌صورت عمومی اعلام کنند.

شرکت‌ها و مدیران این صنعت بر این باورند که چنین قانونی، اعتبار رمزارز‌های باثبات را افزایش داده و بانک‌ها، فروشگاه‌ها و مصرف‌کنندگان را به استفاده گسترده‌تر از آنها برای انتقال آنی وجوه ترغیب خواهد کرد.

بانک استاندارد چارترد پیش از این در سال جاری میلادی برآورد کرده بود که در صورت تصویب این قانون، بازار رمزارز‌های باثبات که به گفته پایگاه داده‌ی کوین‌گکو ارزشی بیش از ۲۶۰ میلیارد دلار دارد، می‌تواند تا سال ۲۰۲۸ به ۲ هزار میلیارد دلار برسد.

لینک کوتاه : https://arzdigital.media/?p=190676

برچسب ها

کامنت‌های خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ارزدیجیتال مدیا منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.