• امروز : پنج شنبه - ۲۵ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 15 May - 2025
کل ارزدیجیتال مدیا: 26539اخبار امروز ارزدیجیتال مدیا: 17

سرخط اخبار ارزدیجیتال مدیا

ورود نخستین خودروی وارداتی از قصرشیرین به کشور P/E بازار سرمایه بالا رفت؛ گروه‌های ارزنده کدام‌اند؟ پول جدیدی وارد بازار نشده است / شاخص‌سازی، بلای جان بورس مقاومت سکه در برابر کاهش بیشتر، حباب آن را بالا برد واکنش بازار به طرح کوثر طلا سیگنال شبانه تتر و طلای جهانی به بازار طلا رونمایی از توافق آمریکا و چین؛ طلای جهانی نزولی شد سهم افزایش قیمت ارز در نرخ تورم اعلام شد واکنش بازار کالاها به آتش‌بس تجاری؛ نفت صعود کرد، طلا ریخت شروط شکستن کف طلا و ارز چالش‌ها و فرصت‌های حذف صفر از پول ملی/ استقبال بورس از سهام ریالی آتش‌بس؛ طلا را آرام کرد دولت به دنبال مالیات‌ستانی از معاملات رمزارز / شناسایی ۳۵۰ فعال با گردش ۱۵۰ هزار میلیاردی بدون پرونده مالیاتی سیگنال مثبت سی‌ان‌ان به بازار ارز عملیات نجات مدارس فرسوده در تهران افت طلای جهانی به کمترین سطح یک ماه اخیر سطح ۱۲۰ هزار دلاری در رادار بیت‌کوین بازار خودرو همچنان آرام؛ کاهش محدود قیمت دو مدل ایران‌خودرو +جدول قیمت رئیس سازمان بورس: شفافیت و دقت صورت‌های مالی، راهگشای تصمیم‌گیری صحیح سرمایه‌گذاران است برگزاری میز صنعت فرهنگی و ورزشی با حضور نمایندگان دو باشگاه استقلال و پرسپولیس رکوردشکنی دوباره شاخص کل بورس صمصامی: بورس، کلید هدایت نقدینگی به تولید است قیمت سیمان تغییر می‌کند + نحوه محاسبه قیمت ساماندهی آسیب‌های اجتماعی تهران آغاز شد / ۱۶۸ نفر در شب اول جمع‌آوری شدند

1

تراشه جدید گوگل، وجود جهان‌های موازی را اثبات کرد؟

  • کد خبر : 179321
  • ۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۵
تراشه جدید گوگل، وجود جهان‌های موازی را اثبات کرد؟

گوگل چند روز قبل، از تراشه کوانتومی خود را با عنوان جدیدترین و بهترین تراشه محاسباتی کوانتومی خود معرفی کرد. اما آنچه این تراشه را خبرساز کرد، ادعای هارتموت نوان، بنیان‌گذار هوش مصنوعی کوانتومی گوگل بود. بر اساس این ادعاها، ما در چند جهانی زندگی می‌کنیم!

تینا مزدکی: چند روز قبل گوگل از تراشه کوانتومی جدید خود رونمایی کرد و عنوان کرد که این تراشه جدیدترین و بهترین تراشه محاسباتی کوانتومی گوگل است. تعاریف و ادعاهای گوگل از این تراشه به‌خودی‌خود خبرساز بود، اما چیزی که واقعاً توجه صنعت فناوری را به خود جلب کرد، ادعای هارتموت نوان، بنیان‌گذار هوش مصنوعی کوانتومی گوگل بود. او در پست وبلاگ خود نوشت که این تراشه به‌قدری سریع است که باید قدرت محاسباتی را از جهان های دیگر قرض گرفته باشد. با این تفاسیر، عملکرد تراشه نشان می‌دهد که جهان‌های موازی وجود دارند و ما در چند جهانی زندگی می‌کنیم.

 او در مورد ویلو این‌چنین توضیح می‌دهد:

عملکرد ویلو در این معیار حیرت‌انگیز است. این تراشه کوانتومی در کمتر از پنج دقیقه محاسباتی را انجام داد که سریع‌ترین ابررایانه‌های امروزی به ۱۰۲۵ یا ۱۰ سپتی‌میلیون سال زمان برای محاسبه آن نیاز دارند. اگر بخواهید آن را بنویسید، ۱۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ سال است. این عدد حیرت‌انگیز از مقیاس‌های زمانی شناخته‌شده در فیزیک فراتر می‌رود و بسیار بیشتر از سن جهان است. درواقع چنین رقمی به این معنا است که محاسبات کوانتومی در بسیاری از جهان های موازی اتفاق می‌افتند و با این ایده که ما در یک جهان چندگانه زندگی می‌کنیم مطابقت دارد؛ پیش‌بینی‌ای که برای اولین بار توسط دیوید دویچ انجام شد.

اگرچه برخی از افراد در مواجه با این مسائل، با شک و تردید مواجه می‌شوند اما در کمال تعجب، برخی دیگر از افراد که ادعا می‌کنند این مسائل را درک می‌کنند، استدلال می‌کنند که نتیجه‌گیری‌های نوان بیش‌ازحد قابل‌قبول است. چند جهانی، درحالی‌که موضوعی علمی تخیلی است، حوزه‌ای است که توسط بنیان‌گذاران فیزیک کوانتومی موردمطالعه جدی قرارگرفته است.

تراشه جدید گوگل، وجود جهان‌های موازی را اثبات کرد؟

بااین‌حال، افرادی که به این گفته‌ها شک دارند، بر این باورند که این ادعاها مبنی بر عملکرد ویلو، مبتنی بر معیاری است که خود گوگل چند سال پیش برای اندازه‌گیری عملکرد کوانتومی ایجاد کرد و این به‌تنهایی ثابت نمی‌کند که نسخه‌های موازی شما در جهان‌های دیگر در حال اجرا نیستند.

برخلاف کامپیوترهای دیجیتال کلاسیک که بر اساس ۰ یا ۱ بودن بیت (روشن یا خاموش) محاسبه می‌کنند، کامپیوترهای کوانتومی به کیوبیت‌های بسیار کوچک متکی هستند. یعنی می‌توانند روشن یا خاموش باشند و یا این‌که هم‌زمان روشن و خاموش باشند و یا در جایی میان روشن و خاموش بودن قرار داشته باشند. همچنین می‌توانند به درهم تنیدگی کوانتومی دست یابند که یک ارتباط مرموز در کوچک‌ترین سطوح جهان‌بین دو یا چند ذره است که حالت‌های آن‌ها، بدون توجه به فاصله‌ای که آن‌ها را از هم جدا می‌کند به هم مرتبط هستند.

کامپیوترهای کوانتومی از چنین مکانیک کوانتومی برای محاسبه مسائل بسیار پیچیده‌ای استفاده می‌کنند که در حال حاضر با کامپیوترهای کلاسیک قابل‌حل نیستند.

اما مشکل این است که هر چه کیوبیت های بیشتری در کامپیوتر استفاده شود، بیشتر در معرض خطا هستند. بنابراین هنوز مشخص نیست که آیا کامپیوترهای کوانتومی به‌اندازه کافی قابل‌اعتماد و قدرتمند خواهند بود که بتوانند به تبلیغات خود ادامه دهند یا نه. به‌هرحال، گوگل می‌خواست با ویلو این خطاها را کاهش دهد و نوان هم می‌گوید این تراشه گوگل این کار را انجام می‌دهد.

منبع: techcrunch

۵۸۳۲۳

لینک کوتاه : https://arzdigital.media/?p=179321

برچسب ها

کامنت‌های خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ارزدیجیتال مدیا منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.