• امروز : دوشنبه - ۳۰ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 21 July - 2025
کل ارزدیجیتال مدیا: 28056اخبار امروز ارزدیجیتال مدیا: 1

سرخط اخبار ارزدیجیتال مدیا

ارزش سهام عدالت ۵۳۲هزار تومانی امروز دوشنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۴+ جدول شرکت ترامپ ۲ میلیارد دلار بیت کوین خرید! واتساپ دیگر در اینجا خدمات ارائه نمی‌کند پرچمدار قاتل شیائمی در راه است مهاجرت از GPS به بایدو؛ عقب‌گردی پرهزینه با پیامدهای گسترده دولت بازنشستگان تامین اجتماعی را به خاک سیاه نشاند خبر مهم بانک مرکزی درباره تحویل سکه پیش‌بینی بازار ارز دیجیتال در هفته آینده / بیت‌کوین سقوط می‌کند؟ صعود خیره‌کننده قیمت شیبا در پی افزایش قیمت اتریوم بانک مرکزی: ریال دیجیتال وارد فاز اجرایی شد آیا SHIB شیبا اینو می‌تواند پابه‌پای اتریوم صعود کند؟+ نمودار گام بزرگ اتریوم به سوی آینده‌ای مقیاس‌پذیرتر! حمایت فولاد سنگان از سرمایه انسانی با رویکرد سلامت‌محور کاهش تولید و ثبات قیمت در بازار محصولات شوینده کدام استان ایران بیشترین طلای کشور را دارد؟ وبانک و تقسیم سود ۹۰ درصدی / ۱۰.۵ همت سود خالص در ۱۴۰۳ آغاز به‌کار تابلوی اوراق بدهی در بازار توافقی فرابورس اتمام موفقیت‌آمیز پذیره‌نویسی مرحله اول اوراق صکوک اجاره سهام شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس خیز سیمانی‌ها برای صعود/ چرا صنعت سیمان مورد اقبال بازار قرار گرفت؟ جهش ۱۷ میلیارد دلاری ورودی بیت‌ کوین توسط نهنگ‌ها به صرافی‌ها قیمت اتریوم به بالاترین سطح ۷ ماهه خود رسید چرا ایلان ماسک در دفتر شرکت می‌خوابد؟ صعود بورس در ۳۰ تیر | اخبار مهم برای فعالان بازار سرمایه اعلام شد قول و قرار تازه مدیرعامل تامین اجتماعی برای پرداخت معوقات | بازنشستگان صبور باشند!

3

تراشه جدید گوگل، وجود جهان‌های موازی را اثبات کرد؟

  • کد خبر : 179321
  • ۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۵
تراشه جدید گوگل، وجود جهان‌های موازی را اثبات کرد؟

گوگل چند روز قبل، از تراشه کوانتومی خود را با عنوان جدیدترین و بهترین تراشه محاسباتی کوانتومی خود معرفی کرد. اما آنچه این تراشه را خبرساز کرد، ادعای هارتموت نوان، بنیان‌گذار هوش مصنوعی کوانتومی گوگل بود. بر اساس این ادعاها، ما در چند جهانی زندگی می‌کنیم!

تینا مزدکی: چند روز قبل گوگل از تراشه کوانتومی جدید خود رونمایی کرد و عنوان کرد که این تراشه جدیدترین و بهترین تراشه محاسباتی کوانتومی گوگل است. تعاریف و ادعاهای گوگل از این تراشه به‌خودی‌خود خبرساز بود، اما چیزی که واقعاً توجه صنعت فناوری را به خود جلب کرد، ادعای هارتموت نوان، بنیان‌گذار هوش مصنوعی کوانتومی گوگل بود. او در پست وبلاگ خود نوشت که این تراشه به‌قدری سریع است که باید قدرت محاسباتی را از جهان های دیگر قرض گرفته باشد. با این تفاسیر، عملکرد تراشه نشان می‌دهد که جهان‌های موازی وجود دارند و ما در چند جهانی زندگی می‌کنیم.

 او در مورد ویلو این‌چنین توضیح می‌دهد:

عملکرد ویلو در این معیار حیرت‌انگیز است. این تراشه کوانتومی در کمتر از پنج دقیقه محاسباتی را انجام داد که سریع‌ترین ابررایانه‌های امروزی به ۱۰۲۵ یا ۱۰ سپتی‌میلیون سال زمان برای محاسبه آن نیاز دارند. اگر بخواهید آن را بنویسید، ۱۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ سال است. این عدد حیرت‌انگیز از مقیاس‌های زمانی شناخته‌شده در فیزیک فراتر می‌رود و بسیار بیشتر از سن جهان است. درواقع چنین رقمی به این معنا است که محاسبات کوانتومی در بسیاری از جهان های موازی اتفاق می‌افتند و با این ایده که ما در یک جهان چندگانه زندگی می‌کنیم مطابقت دارد؛ پیش‌بینی‌ای که برای اولین بار توسط دیوید دویچ انجام شد.

اگرچه برخی از افراد در مواجه با این مسائل، با شک و تردید مواجه می‌شوند اما در کمال تعجب، برخی دیگر از افراد که ادعا می‌کنند این مسائل را درک می‌کنند، استدلال می‌کنند که نتیجه‌گیری‌های نوان بیش‌ازحد قابل‌قبول است. چند جهانی، درحالی‌که موضوعی علمی تخیلی است، حوزه‌ای است که توسط بنیان‌گذاران فیزیک کوانتومی موردمطالعه جدی قرارگرفته است.

تراشه جدید گوگل، وجود جهان‌های موازی را اثبات کرد؟

بااین‌حال، افرادی که به این گفته‌ها شک دارند، بر این باورند که این ادعاها مبنی بر عملکرد ویلو، مبتنی بر معیاری است که خود گوگل چند سال پیش برای اندازه‌گیری عملکرد کوانتومی ایجاد کرد و این به‌تنهایی ثابت نمی‌کند که نسخه‌های موازی شما در جهان‌های دیگر در حال اجرا نیستند.

برخلاف کامپیوترهای دیجیتال کلاسیک که بر اساس ۰ یا ۱ بودن بیت (روشن یا خاموش) محاسبه می‌کنند، کامپیوترهای کوانتومی به کیوبیت‌های بسیار کوچک متکی هستند. یعنی می‌توانند روشن یا خاموش باشند و یا این‌که هم‌زمان روشن و خاموش باشند و یا در جایی میان روشن و خاموش بودن قرار داشته باشند. همچنین می‌توانند به درهم تنیدگی کوانتومی دست یابند که یک ارتباط مرموز در کوچک‌ترین سطوح جهان‌بین دو یا چند ذره است که حالت‌های آن‌ها، بدون توجه به فاصله‌ای که آن‌ها را از هم جدا می‌کند به هم مرتبط هستند.

کامپیوترهای کوانتومی از چنین مکانیک کوانتومی برای محاسبه مسائل بسیار پیچیده‌ای استفاده می‌کنند که در حال حاضر با کامپیوترهای کلاسیک قابل‌حل نیستند.

اما مشکل این است که هر چه کیوبیت های بیشتری در کامپیوتر استفاده شود، بیشتر در معرض خطا هستند. بنابراین هنوز مشخص نیست که آیا کامپیوترهای کوانتومی به‌اندازه کافی قابل‌اعتماد و قدرتمند خواهند بود که بتوانند به تبلیغات خود ادامه دهند یا نه. به‌هرحال، گوگل می‌خواست با ویلو این خطاها را کاهش دهد و نوان هم می‌گوید این تراشه گوگل این کار را انجام می‌دهد.

منبع: techcrunch

۵۸۳۲۳

لینک کوتاه : https://arzdigital.media/?p=179321

برچسب ها

کامنت‌های خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ارزدیجیتال مدیا منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.