• امروز : سه شنبه - ۲۳ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 13 May - 2025
کل ارزدیجیتال مدیا: 26490اخبار امروز ارزدیجیتال مدیا: 4

سرخط اخبار ارزدیجیتال مدیا

سهم چشمگیر استان تهران از معاملات بازار سرمایه در فروردین ۱۴۰۴ پیشنهاد وزارت نفت برای بازگشت سرمایه نادیده گرفته شد افت شدید طلای جهانی پس از مذاکرات تجاری آمریکا و چین رشد چشمگیر اتریوم پس از به‌روزرسانی موفق ایران خودرو، سایپا را مات کرد / رژه تارا جلوی چشمان شاهین دو خودروی خلاف جهت بازار امروز؛ «اطلس G» ارزان شد، «تارا اتومات V4» گران +جدول قیمت پایان موفقیت‌آمیز یک پذیره‌نویسی دیگر به همت تفارس وزیر راه: تهران تحمل بارگذاری بیشتر مسکونی را ندارد/ تمرکززدایی از پایتخت در دستور کار جدی تازه‌ترین نظرسنجی کیتکو درباره قیمت طلای جهانی در هفته معاملاتی جدید آغاز انتقال سهمیه سوخت به کارت‌های بانکی از مرداد ماه وام مسکن ۱۴۰۴ چقدر خانه می‌خرد؟ بررسی قدرت خرید وام اوراق در بازار مسکن تهران دوره انتظار ۲۷ ساله برای خانه‌دار شدن در کشور بحران آب و فرونشست زمین ؛ تهدیدی برای زیرساخت‌ها، اقتصاد و اجتماع ایران چشم انداز خساپا؛ از بلوک ۴۲ درصدی تا نمودار سهم روایت یک روز پرحاشیه درشورا؛ از نام‌گذاری ایالت‌های آمریکا به نام شهدای ایرانی تا ماجرای بی پایان صندلی‌ها بازار ارز و سکه تا دور بعدی مذاکرات چه روندی دارد؟ تالار شیشه‌ای بازار سرمایه قرمزپوش شد بورس قرمز ماند دومین روز ریزش سنگین بورس/ عقب‌نشینی شاخص‌کل از کانال ۳.۱ میلیون تدوام انتظار در بازار خودرو؛ عقب‌نشینی شاهین و ساینا در سایه مذاکرات +جدول واکنش منفی بورس به ابهام در مذاکرات هسته‌ای؛بازار در انتظار سیگنال فروش ویژه نهال گردو و بادام گلدانی با باردهی تضمینی ارسال یک روزه به سراسر کشور فروشگاه آنلاین دیجی‌شهر؛ خرید اقساطی مقرون‌ به‌صرفه و شفاف حرکت خلاف جهت صندوق‌های طلا و بورس/ حباب طلا منفی شد؛ دلار در محدوده رنج

0

این تراشه از بذر توت‌فرنگی کوچک‌تر است / تقویت‌کننده سیگنال ارتباطات فضایی

  • کد خبر : 183228
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۳
این تراشه از بذر توت‌فرنگی کوچک‌تر است / تقویت‌کننده سیگنال ارتباطات فضایی

دانشمندان بخش تجهیزات و فناوری فرکانس رادیویی آژانس فضایی اروپا(ESA) موفق به ساخت یک تراشه تقویت کننده سیگنال برای تقویت ارتباطات فضایی که کوچک‌تر از یک بذر توت فرنگی است، شده‌اند.

به گزارش خبرآنلاین، دانشمندان تراشه‌ای کوچک‌تر از بذر توت فرنگی برای تقویت ارتباطات فضایی ساخته‌اند. هدف این تقویت‌کننده سیگنال کوچک، امکان‌پذیر ساختن مأموریت‌های فضایی رصد راداری و مخابراتی در آینده است.

به نقل از ایسنا، این تراشه که توسط آژانس فضایی اروپا ساخته شده است، حلقه مفقوده فناوری ارتباطات فضایی فعلی را پر می‌کند.

دیوید کوادرادو-کال(David Cuadrado-Calle)، مهندس ESA اظهار داشت که این مدار مجتمع یک تقویت کننده کم‌نویز است که فقط ۱.۸ در ۰.۹ میلی‌متر اندازه دارد. وی تاکید کرد که وظیفه این تقویت‌کننده کم‌نویز افزایش سیگنال‌های بسیار ضعیف به سطوح قابل استفاده است.

تراشه‌ای که می‌تواند برای ماموریت‌های مبتنی بر رادار استفاده شود

دانشمندان تأکید کردند که این تراشه در آینده می‌تواند هم برای مأموریت‌های مبتنی بر رادار که در آن سیگنال‌های ضعیف، پژواک‌های راداری است که پس از پرش از سطح زمین و بازگشت به ماهواره توسط دستگاه دریافت می‌شوند و هم برای مأموریت‌های مخابراتی که در آن سیگنال‌های ارتباطی که از زمین می‌آیند توسط ماهواره تقویت می‌شوند و برای دسترسی باند پهن یا خدمات پخش به زمین ارسال می‌شوند، مورد استفاده قرار گیرد.

این تقویت کننده که توسط بخش تجهیزات و فناوری فرکانس رادیویی آژانس فضایی اروپا(ESA) طراحی شده است، از نیترید گالیم بر روی سیلیکون ساخته شده است که آن را در برابر سیگنال‌های قدرت ورودی بسیار قوی‌تر از طرح‌های قبلی می‌کند.

تولید یک تقویت کننده کم‌نویز

دیوید می‌گوید: تولید این تقویت‌کننده کم‌نویز برای ما تمرین هیجان انگیزی بود، زیرا در حالی که چنین کارهایی معمولاً به صنعت یا دانشگاه‌های اروپایی سپرده می‌شود، در این مورد ما دقیقا می‌دانستیم به چه چیزی نیاز داریم و مهارت‌های لازم برای دستیابی به آن را نیز داشتیم. این پروژه به عنوان یک پروژه داخلی به ما این فرصت را داد تا توانایی‌های طراحی تراشه خود را تقویت کنیم.

آژانس فضایی اروپا فاش کرد که عملکرد این تقویت‌کننده کم‌نویز در آزمایشگاه این آژانس بررسی شده و موفق نشان داده است.

۵۸۵۸

لینک کوتاه : https://arzdigital.media/?p=183228

برچسب ها

کامنت‌های خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ارزدیجیتال مدیا منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.