• امروز : یکشنبه - ۵ مرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 27 July - 2025
کل ارزدیجیتال مدیا: 28341اخبار امروز ارزدیجیتال مدیا: 45

سرخط اخبار ارزدیجیتال مدیا

اعتراض شدید وزیر صمت به قطع برق اجرای طرح ورود خودروهای مسافران خارجی به کشور توقف یک ماهه عرضه گندله در بورس کالا افت مجدد شاخص بورس در دومین روز هفته جهش ۹۴ درصدی سود خالص و رشد ۵۲ درصدی درآمدهای عملیاتی گروه مالی کیان چشم‌انداز ۱۴۰۴ «کیان»؛ رشد سهم بازار، فروش ساختاریافته و بازارهای نوظهور سناتور لومیس: بیت کوین محافظی در برابر تورم و تضعیف دلار است افزایش مشارکت صنعت کریپتو برای تدوین قوانین ارز دیجیتال در ایالات متحده بانک جی‌پی‌مورگان متهم به سنگ‌اندازی در مسیر شرکت‌های کریپتویی شد بیت کوین در محدوده ۱۱۷ هزار دلار؛ نبرد خریداران و فروشندگان ادامه دارد رکوردشکنی حجم معاملات اتریوم در بورس شیکاگو تازه‌ترین خبر درباره معوقات فروردین بازنشستگان | هر نفر چقدر می‌گیرد؟ فوری؛ یارانه جدید مرداد ماه واریز شد | چه کسانی مشمول شدند؟ خبر رسمی درباره سهام عدالت اعلام شد (۵ مرداد) تاخیر عجیب در پرداخت حق قانونی بازنشستگان | صدور فیش‌ها باز هم عقب افتاد بورس باز هم سقوط کرد | اخبار مهم برای فعالان بازار سرمایه اعلام شد زلزله در بازار طلا و دلار | وضعیت ارز وارداتی مشخص شد بیت‌کوین دوباره اوج گرفت قیمت سیمان امروز یکشنبه ۵ مردادماه ۱۴۰۴ اعلام شد اعتراض شدید وزیر صمت به قطع برق صنایع خودتامین استقبال سهام‌داران از عرضه اوراق تبعی همیار مدیر ارشد بیت‌وایز: چرخه ۴ ساله بازار ارزهای دیجیتال به پایان رسیده است این ویژگی را نه آیفون ۱۶ دارد، نه سامسونگ S25 / خط و نشان کشیدن گوشی پرچمدار چینی برای بزرگان بازار مرداد ۱۴۰۴ حسابی خاص شد؛ واریزی‌های ویژه برای دهک‌های ۱ تا ۹

1

افت مجدد شاخص بورس در دومین روز هفته

  • کد خبر : 191522
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۷
افت مجدد شاخص بورس در دومین روز هفته

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، امروز (یکشنبه) شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران ۱۳ هزار و ۷۹۶ واحد افت کرد و به رقم دو میلیون و ۸۱۱ هزار و ۳۶۰ واحد رسید. در دومین روز هفته شاخص هم‌وزن نیز ۵۸۹۰ واحد کاهش داشت و در عدد ۸۳۷ هزار و ۲۴۸ واحد ایستاد. امروز تعداد […]

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، امروز (یکشنبه) شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران ۱۳ هزار و ۷۹۶ واحد افت کرد و به رقم دو میلیون و ۸۱۱ هزار و ۳۶۰ واحد رسید.

در دومین روز هفته شاخص هم‌وزن نیز ۵۸۹۰ واحد کاهش داشت و در عدد ۸۳۷ هزار و ۲۴۸ واحد ایستاد.

امروز تعداد سهام مثبت بورس ۴۶ عدد و سهام منفی ۲۶۹ عدد بود. تعداد خریداران به بیش از ۳۶ هزار نفر رسید. به طور کلی بازار ۰.۴۹ درصد کاهش داشت.

همچنین ۲۸۳ هزار فقره معامله به ارزش حدود ۹۵۸۲ میلیارد تومان در بازار سهام انجام شد.

افت مجدد شاخص بورس در دومین روز هفته

فارس بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص بورس داشت، اما فولاد و شستا اثر منفی ایجاد کردند. از نماد‌های پرتراکنش نیز می‌توان به فولاد، خساپا و شستا اشاره کرد.

شاخص فرابورس ایران هم امروز کاهش ۱۰۵ واحد را تجربه کرد و به ۲۵ هزار و ۷۱ واحد رسید. تعداد معاملات امروز فرابورس ۱۸۲ هزار فقره و ارزش آن ۶۹۷۳ میلیارد تومان بود.

آریان و فزر بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص فرابورس داشتند، اما کگهر اثر منفی ایجاد کرد. رپویا، نان و فزر نیز از نماد‌های پرتراکنش فرابورس بودند.

تالار شیشه‌ای از روز سه‌شنبه (۱۹ فروردین) پس از اعلام خبر گفت‌وگوی غیرمستقیم ایران با ایالات متحده که روز ۲۳ فروردین در عمان آغاز شد روند صعودی به خود گرفت.

پیش از آن بازار سهام در ایران از روز دوم آبان ۱۴۰۳ صعودی شده بود و در ادامه، رکورد‌های جدیدی را به ثبت رساند. اما از ۲۲ دی‌ماه به بعد دچار نوسان کاهشی شد. روز ۲۳ دی‌ماه کانال ۲.۹ میلیون را از دست داد. در هفته‌های پایانی سال گذشته این بازار بین کانال ۲.۷ تا ۲.۸ میلیون واحد در نوسان بود و چهار مرتبه کانال ۲.۸ میلیون را از دست داد. ۲۱ اسفند نیز به پایین کانال ۲.۷ میلیون سقوط کرد که ۲۵ اسفند مجددا آن را تصاحب کرد. ۱۹ فروردین ۱۴۰۴ به کانال ۲.۸ میلیون صعود کرد. ۲۴ فروردین پس از حدود ۹۰ روز مجددا از مرز ۲.۹ میلیون واحد گذشت.

روز ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ برای اولین بار وارد کانال سه میلیون واحد شد، یکم اردیبهشت به ۳.۱ میلیون واحد رسید، ۲۳ اردیبهشت کانال ۳.۲ میلیون واحد را فتح کرد، اما ۳۰ اردیبهشت آن را از دست داد. روز ۱۷ خرداد نیز کانال ۳.۱ میلیون را از دست داد.

همچنین روز ۱۹ خردادماه به پایین کانال سه میلیون واحد سقوط کرد. روز ۸ تیر نیز به کانال ۲.۸ میلیون واحد افتاد، ۹ تیر به کانال ۲.۷ میلیون عقب‌گرد کرد، ۱۱ تیر وارد کانال ۲.۶ میلیون واحد شد. ۱۶ تیرماه کانال ۲.۷ میلیون را پس گرفت، ۱۷ تیر مجددا آن را از دست داد و ۲۲ تیر برای چندمین بار وارد کانال ۲.۷ میلیون شد، ۲۸ تیر نیز کانال ۲.۸ میلیون را فتح کرد.

تا قبل از حمله اسراییل به ایران در روز ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ متغیر‌های سیاسی اثر مثبتی بر بازار سهام و رشد شاخص کل داشت. امیدواری به رفع تنش‌های سیاسی که با آغاز مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در مسقط پایتخت عمان ایجاد شد و هم‌چنین احتمال تصویب لوایح پالرمو و سی‌اف‌تی می‌توانست اثر مثبتی بر بازار سهام داشته باشد؛ چراکه به گفته کارشناسان، حل مناقشات بین‌المللی از یک‌سو با کاهش ریسک‌های سیستماتیک و ایجاد شفافیت، فضای امن‌تری برای فعالیت‌های اقتصادی منجر می‌شود و از سوی دیگر، مسیر تعاملات ایران با نظام مالی جهانی را هموار می‌سازد.

عمده کارشناسان معتقدند، بازار سرمایه به لحاظ بنیادی شرایط مطلوبی دارد، اما متغیر‌های سیاسی، کمبود نقدینگی، عدم اعتماد سهامداران و فعالیت نوسان‌گیری تاکنون باعث شده تا بازار نتواند آن‌طور که باید و شاید رشد کند. با این حال، بورس تا قبل از ریزش‌های اخیر رکوردشکنی کرده و تا کانال ۳.۲ میلیون واحد رشد کرده بود.

لینک کوتاه : https://arzdigital.media/?p=191522

برچسب ها

کامنت‌های خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ارزدیجیتال مدیا منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.