• امروز : پنج شنبه - ۲۵ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 15 May - 2025
کل ارزدیجیتال مدیا: 26536اخبار امروز ارزدیجیتال مدیا: 14

سرخط اخبار ارزدیجیتال مدیا

مقاومت سکه در برابر کاهش بیشتر، حباب آن را بالا برد واکنش بازار به طرح کوثر طلا سیگنال شبانه تتر و طلای جهانی به بازار طلا رونمایی از توافق آمریکا و چین؛ طلای جهانی نزولی شد سهم افزایش قیمت ارز در نرخ تورم اعلام شد واکنش بازار کالاها به آتش‌بس تجاری؛ نفت صعود کرد، طلا ریخت شروط شکستن کف طلا و ارز چالش‌ها و فرصت‌های حذف صفر از پول ملی/ استقبال بورس از سهام ریالی آتش‌بس؛ طلا را آرام کرد دولت به دنبال مالیات‌ستانی از معاملات رمزارز / شناسایی ۳۵۰ فعال با گردش ۱۵۰ هزار میلیاردی بدون پرونده مالیاتی سیگنال مثبت سی‌ان‌ان به بازار ارز عملیات نجات مدارس فرسوده در تهران افت طلای جهانی به کمترین سطح یک ماه اخیر سطح ۱۲۰ هزار دلاری در رادار بیت‌کوین بازار خودرو همچنان آرام؛ کاهش محدود قیمت دو مدل ایران‌خودرو +جدول قیمت رئیس سازمان بورس: شفافیت و دقت صورت‌های مالی، راهگشای تصمیم‌گیری صحیح سرمایه‌گذاران است برگزاری میز صنعت فرهنگی و ورزشی با حضور نمایندگان دو باشگاه استقلال و پرسپولیس رکوردشکنی دوباره شاخص کل بورس صمصامی: بورس، کلید هدایت نقدینگی به تولید است قیمت سیمان تغییر می‌کند + نحوه محاسبه قیمت ساماندهی آسیب‌های اجتماعی تهران آغاز شد / ۱۶۸ نفر در شب اول جمع‌آوری شدند وزیر صمت: تغییرات قیمتی در بازار خودرو امری طبیعی است بازار سرمایه مثبت ماند دردسر تازه مستأجران؛ خدمات بانکی فقط با ثبت در سامانه املاک

1

استفاده زیاد از ایموجی نشانه چیست؟

  • کد خبر : 178571
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۶
استفاده زیاد از ایموجی نشانه چیست؟

محققان می‌گویند کسانی که زیاد از ایموجی‌ استفاده می‌کنند، از هوش هیجانی بالاتری برخوردارند و در درک، دریافت و مدیریت احساسات خود و دیگران بهتر عمل می‌کنند.

به گزارش خبرآنلاین، روزانه بیش از ۱۰ میلیارد ایموجی در سرتاسر جهان ارسال می‌شود و عمدتاً نیز زنان در مکالمه با دوستان و خانواده خود از آنها استفاده می‌کنند. اکنون محققان دانشگاه ایندیانا در پژوهش جدیدی دریافتند افرادی که هوش هیجانی بالاتر و حالت وابستگی ایمن دارند، بیشتر ایموجی‌ می‌فرستند. در واقع محققان می‌گویند: «افراد با EI (هوش هیجانی) بالاتر در تفسیر نشانه‌های احساسی در ایموجی‌ها بهتر عمل می‌کنند.»

رابطه استفاده از ایموجی و هوش هیجانی

به نقل از دیجیاتو، در پژوهش حاضر ۳۲۰ بزرگسال، اکثراً اواسط ۳۰ سالگی، در نظرسنجی آنلاینی شرکت کردند و از آنها درباره نوع وابستگی‌شان، هوش هیجانی و استفاده از ایموجی سؤال شد. همچنین شرکت‌کنندگان بیشتر سفیدپوست، تحصیل‌کرده، متأهل، ساکن ایالات متحده و انگلیسی‌زبان بودند.

به گفته محققان ارسال ایموجی با شکل وابستگی ارتباط دارد؛ درکل ۳ نوع اصلی از وابستگی وجود دارد: اضطرابی، اجتنابی و ایمن. افراد دارای وابستگی اضطرابی اغلب در روابط خود احساس ناامنی می‌کنند و از طرد شدن یا رها شدن می‌ترسند اما در وابستگی ایمن فرد به‌دنبال ایجاد روابط سالم و بر پایه اعتماد، عشق، محبت و احترام است.

نظریه وابستگی در اصل از تجربه‌های کودک با والدینش سرچشمه می‌گیرد سپس در بزرگسالی آن را در افراد دیگر فرافکنی می‌کند، سپس این وابستگی در ارتباطات مجازی نیز نمود می‌یابد.

به گفته محققان، مردان و زنانی که میزان وابستگی اجتنابی بالایی دارند، کمتر برای دوستان و شریک عاطفی خود ایموجی می‌فرستند. محققان دریافتند استفاده کمتر از ایموجی هنگام مکالمه با دوستان و شریک عاطفی با وابستگی اجتنابی مرتبط است. افراد با وابستگی اجتنابی اغلب خودشان را در اولویت قرار می‌دهند و عموماً نیز از صمیمیت و نزدیکی پرهیز می‌کنند.

از سوی دیگر، شرکت‌کنندگانی که ایموجی‌های بیشتری می‌فرستند و هوش هیجانی بالاتری نیز دارند، ترکیبی از خودآگاهی و آگاهی اجتماعی بیشتری داشتند و می‌توانستند روابط و درگیری‌های کلامی خود با دیگران را نیز بهتر مدیریت کنند.

درکل محققان می‌گویند روش تعامل و مکالمات ما در ارتباطات مجازی می‌تواند چیزهای زیادی را درباره ما آشکار کند. محققان امیدوارند در تحقیقات آینده جامعه آماری بزرگ‌تر و متنوع‌تری داشته باشند و نوع ایموجی‌های ردوبدل‌شده، محتوای پیام و نوع روابط را بررسی کنند. پژوهش حاضر در ژورنال Plos One منتشر شده است.

۵۸۵۸

لینک کوتاه : https://arzdigital.media/?p=178571

برچسب ها

کامنت‌های خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ارزدیجیتال مدیا منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.