• امروز : یکشنبه - ۲۱ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 11 May - 2025
کل ارزدیجیتال مدیا: 26471اخبار امروز ارزدیجیتال مدیا: 0

سرخط اخبار ارزدیجیتال مدیا

تدوام انتظار در بازار خودرو؛ عقب‌نشینی شاهین و ساینا در سایه مذاکرات +جدول واکنش منفی بورس به ابهام در مذاکرات هسته‌ای؛بازار در انتظار سیگنال فروش ویژه نهال گردو و بادام گلدانی با باردهی تضمینی ارسال یک روزه به سراسر کشور فروشگاه آنلاین دیجی‌شهر؛ خرید اقساطی مقرون‌ به‌صرفه و شفاف حرکت خلاف جهت صندوق‌های طلا و بورس/ حباب طلا منفی شد؛ دلار در محدوده رنج هشدار مهم عضو شورای شهر تهران؛شهرداری می خواهد چک سفید امضا بگیرد آینده‌ای خاکستری اسکانس سبز؛ افول آرام یا سقوط ناگهانی دلار؟ به دنبال میانبری برای موفقیت در کنکور ریاضی ۱۴۰۴ هستید؟ ایران خودرو ترسید / غولی که در خودروسازی کشور پنهان شده، بیدار می شود؟ تفارس در بازار دوم فرابورس درج شد بررسی ۳ سیاست کلیدی مسکن در جلسه کارگروه مجمع تشخیص مصلحت پای خودرو به بورس کالا باز می‌شود؟ سود سهام ۳۵۰ هزار سهام‌دار پرداخت شد نوسان تولید صنایع بورسی در فروردین ۱۴۰۴؛ رشد در فلزات و خودرو، افت در شیمیایی و نفتی تصویب ممنوعیت توسعه خودرومحور و نوسازی حمل‌ونقل عمومی در تهران رکوردشکنی ETF شرکت بلک‌راک هم‌زمان با قدرت‌نمایی بیت‌کوین واکنش بازارها به دور چهارم مذاکره ایران و آمریکا نوسانات اندک در بازار خودرو؛ زیر سایه انتظار برای مذاکرات +جدول قیمت سازمان بورس از نقش منفعل به تنظیم‌گر فعال تغییر مسیر داد حمایت از شرکت‌های بورسی در استان‌ها تقویت می‌شود / منافع بورس، منافع عمومی است سخنگوی دولت: صنعت نفت، موتور محرک اقتصاد کشور است چهار وعده شهرداری برای فضای سبز از قاچاق تا کم‌اظهاری؛ بازار لوازم یدکی در دستان غیررسمی‌ها سیلاب خودرویی در شانگهای ۲۰۲۵

1

ارسال درخواست‌های جدید برای عرضه ETF سولانا

  • کد خبر : 184517
  • ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۳
ارسال درخواست‌های جدید برای عرضه ETF سولانا

بورس اوراق بهادار Cboe BZX مجدداً درخواست‌های مربوط به عرضه چهار ETF سولانا (SOL) را به کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده (SEC) ارائه کرده است. این درخواست‌ها که تحت فرآیند ۱۹b-4 ثبت شده‌اند، شامل پیشنهادهای چهار شرکت وان‌اک، کنری کپیتال، بیت‌وایز و ۲۱شیرز، هستند.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از رمزارزنیوز، درخواست‌های اولیه که در سال ۲۰۲۴ به SEC ارسال شده بودند، بنا به درخواست این کمیسیون پس گرفته شدند. اکنون، پس از ثبت مجدد درخواست‌ها، فرآیند بررسی آن‌ها به طور رسمی آغاز شده و چارچوب زمانی دقیق‌تری برای تأیید یا رد آن‌ها تعیین خواهد شد. این مرحله، بخشی از بررسی کلی در مورد تأیید ETFهای سولانا در ایالات متحده است.

لازم به ذکر است که ETF سولانا تنها محصول مالی جدید در این حوزه نیست. شرکت تاتل کپیتال (Tuttle Capital) نیز به تازگی ۱۰ درخواست به SEC ارسال کرده که شامل ETFهای اهرم‌دار، از جمله سولانا می‌شود.
چالش اصلی در تأیید این صندوق‌ها، نحوه دسته‌بندی سولانا به عنوان کالا یا اوراق بهادار توسط SEC است. این نهاد، بیت‌کوین و اتریوم را به عنوان کالا در نظر گرفته و به همین دلیل، مجوز ETFهای آن‌ها را در سال ۲۰۲۴ صادر کرده است. اما سولانا به دلیل مدل حاکمیتی و کاربردهای خاص خود همچنان تحت بررسی دقیق قرار دارد. در همین راستا، شرکت بیت‌وایز اخیراً برای عرضه یک ETF دوج‌کوین نیز درخواست داده است.

سیاست‌های طرفدار ارزهای دیجیتال در دوران دولت ترامپ باعث شده بسیاری از شرکت‌ها درخواست‌های خود را مجدداً ارائه کنند. برخی تحلیلگران معتقدند که به دلیل تغییرات محیط نظارتی و رشد فناوری بلاکچین، احتمال تأیید این درخواست‌ها در سال ۲۰۲۵ افزایش یافته است.
در حالی که ایالات متحده هنوز در حال بررسی این صندوق‌ها است، کانادا در این زمینه پیشرفت‌هایی داشته است. شرکت پرپز اینوستمنتز (Purpose Investments)، که اولین ETFهای بیت‌کوین و اتریوم را در سطح جهانی معرفی کرد، پیش‌نویس اولیه ETF سولانا را ارائه داده است.

این پیشرفت‌ها در کانادا تضاد قابل‌توجهی با وضعیت ایالات متحده دارند، جایی که SEC هنوز در حال بررسی این صندوق‌ها است. بر اساس قوانین، SEC پس از پذیرش رسمی درخواست‌های ۱۹b-4، تا ۴۵ روز فرصت دارد تا به آن‌ها پاسخ دهد، اما این بازه زمانی می‌تواند تا ۲۴۰ روز تمدید شود تا بررسی‌های دقیق‌تری از این صندوق‌ها انجام گیرد، از جمله مسائل مرتبط با حفاظت از سرمایه‌گذاران و نظارت بر بازار.

لینک کوتاه : https://arzdigital.media/?p=184517

برچسب ها

کامنت‌های خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ارزدیجیتال مدیا منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.